pin phone profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

Šifra proizvoda: 137007

Aplikativni software CorelDraw Graphics Suite 2021 Enterprise (Windows/Mac), elektronska licenca

643,04
(
4.844,98
kn
)

Okvirni izračun cijene na web shopu za plaćanje na rate
12 x 53,59 € (403,75 kn)
6 x 107,17 € (807,50 kn)

Jamstvo: -

Obavijesti me kada artikl postane raspoloživ

 • Opis
  Kompletan grafički paket sa svim potrebnim alatima za izradu profesionalnih vektorskih ilustracija, tipografije, uređivanje fotografija, kolaboraciju i puno više toga, CorelDRAW Graphics Suite 2021, dolazi s osvježenim izgledom, novim alatima i velikim nadogradnjama postojećih alata. Bilo da kreirate ilustracije ili prijelome, obrađujete fotografije ili dizajnirate web stranice, CorelDRAW Graphics Suite 2021 podići će vaše dizajnersko iskustvo na viši nivo.

  Ovo su neke od najvećih novosti u verziji 2021:
  Crtanje u perspektivi. Crtanje objekata i ilustriranih scena brže je i lakše nego ikad prije. Birajte između perspektive s jednom, dvije ili tri točke, crtajte ili dodajte već postojeću grupu objekata i upravljajte njima bez gubitka perspektive.
  Upravljanje bojama. Uređujte fotografije s više kontrole pomoću novog, moćnog generatora boja i interaktivne kontrole glavnih značajki kao što su zasićenosti boja i svjetline unutar selekcije.
  Kolaboracija u realnom vremenu. Skupljajte komentare i bilješke drugih koji s vama rade na dokumentu uživo u sklopu vašeg CorelDRAW dizajn datoteke. Intuitivna nadozorna ploča olakšava pohranjivanje, organizaciju i dijeljenje cloud datoteka.
  Nove platforme i mogućnosti. Uz novo korisničko iskustvo, optimizirano za upravljanje dodirom, CorelDRAW aplikacija donosi još više mogućnosti za rad na pametnim telefonima i tabletima. Isto tako nova iPad aplikacija čini dizajn još mobilnijim. Uživajte u još bržem renderiranju u Windows operativnom sustavu, kao i potpunoj mogućnosti prilagodbe tipkovnice na macOS-u.

  CorelDRAW Graphics Suite 2021 uključuje:
  CorelDRAW 2021, za vektorske ilustracije i prijelom.
  Corel PHOTO-PAINT 2021, za uređivanje fotografija.
  Corel Font Manager 2021, za istraživanje i upravljanje fontovima.
  PowerTRACE, za tracing bitmapa u vektore.
  CorelDRAW.app, za online grafički dizajn u web pregledniku.
  CorelDRAW.app for iPad, aplikacija za ilustraciju vektora i grafički dizajn na iPad-u.
  CAPTURE, za snimanje ekrana.
  AfterShot 3 HDR, za uređivanje fotografija u RAW formatu.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.

Kliknite za razgovor