pin phone Lista želja profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

Šifra proizvoda: 189238

Pametni sat GARMIN Fenix 7 SOLAR Edition, 47mm, tamnosivi, crni remen (010-02540-11) - PREORDER

Informacije o proizvodu
799,00
499,00
od 41,58 € / mj.Obračun rata Obračun rata

Jamstvo: 24 mjeseca

Provjerite dostupnost u trgovinama
Raspoloživo odmah
Raspoloživo u roku 2 dana
Raspoloživo na upit
 • Dostava
 • Plaćanje
 • Post-prodajna podrška

Možda treba i ovo?

 • Opis
  !!! PREORDER - ISPORUKA OD 01.07.2024 !!! Predbilježite se za SVOJ primjerak odličnog sata po fenomenalnoj cijeni!

  KREĆITE SE DUŽE. POSTANITE JAČI. SEDAM DANA U TJEDNU.
  Prihvatite svaki izazov na otvorenom ili sportski izazov uz robusni multisport GPS sat fenix 7 Solar. Power Glass™ staklo za solarno punjenje otporno na ogrebotine s pomoću sunčeve energije produljuje trajanje baterije i napaja napredne funkcije za treniranje, sportske aplikacije, senzore za praćenje zdravlja i dobrobiti i još mnogo toga.

  UGRAĐENE SPORTSKE APLIKACIJE
  Upotrijebite unaprijed učitane profile aktivnosti za terensko trčanje i trčanje na atletskoj stazi, plivanje, biciklizam, planinarenje, veslanje, skijanje, golf, surfanje, dvoransko penjanje i druge aktivnosti.

  BACKCOUNTRY SKIJANJE I SNOWBOARDING
  Ostanite informirani kad skijate ili snowboardate. Dok uživate na snijegu, dobivat ćete podatke koji su vam potrebni za analizu vaših napora na usponima i spustovima.

  DINAMIKA CROSS-COUNTRY SKIJANJA
  Kada se upari s trakom sa senzorom pulsa na prsima HRM-Pro™ (prodaje se odvojeno), sat mjerenjem snage u skijanju sada pomaže u mjerenju opterećenja vježbanja cross-country skijanja.

  FUNKCIJE ZA SURFANJE
  Pripremite se za lov na valove. Ovaj fenix sat radi s funkcijom Surfline Sessions™ koja stvara videozapis svakog vala koji ulovite ispred Surfline® kamere4. Putem pretplate Surfline Sessions kasnije možete pregledati sve što ste snimili i vidjeti kako ste surfali.

  MTB DINAMIKA
  Pratite detalje svake vožnje uz mjerenje parametara brdskog biciklizma te posebna mjerenja težine i toka kojima se ocjenjuje težina staze i s kolikom se lakoćom spuštate niz stazu, čime vam se pruža rezultat koji ćete nadmašiti idući put.

  HIIT VJEŽBANJA
  Ovaj profil aktivnosti prati intervalne treninge visokog intenziteta, uključujući AMRAP, EMOM, tabatu i prilagođena vježbanja. Postavite broj rundi, intervale rada/odmora i još mnogo toga.

  PREPORUČENO VJEŽBANJE DANA
  U kalendaru u aplikaciji za pametni telefon Garmin Connect™ pregledajte preporučene vježbe dana za cijeli tjedan, koje se prilagođavaju nakon svakog trčanja ili vožnje bicikla kako bi odgovarale vašim performansama i oporavku.

  VIZUALNO PREDVIĐANJE UTRKE
  Na temelju povijesti trčanja i ukupne kondicije ova funkcija procjenjuje tempo kojim biste trebali istrčati željenu udaljenost. Podaci trenda pokazuju vam utjecaj treninga tijekom vremena.

  TEHNOLOGIJA PACEPRO™
  Funkcija PacePro prva je svoje vrste koja vam uz navođenje prilagođeno nagibu pomaže da održite ujednačen tempo dok trčite stazom.

  FUNKCIJA CLIMBPRO
  Upotrijebite funkciju planiranja uspona ClimbPro na preuzetim stazama da biste vidjeli podatke o aktualnim i nadolazećim usponima u stvarnom vremenu, uključujući gradijent, udaljenost i povećanje nadmorske visine, ali i nizbrdice i ravne dionice.

  TEMPO PRILAGOĐEN NAGIBU
  Nemojte se iscrpiti prije nego što aktivnost završi. Konfiguriranje podatkovnih polja za aktivnost trčanja pomoći će vam shvatiti kako mijenjati tempo s obzirom na vrstu terena kako biste ostvarili planirane performanse.

  MJERENJE PERFORMANSI
  Pregledajte napredne metričke podatke za trening koji obuhvaćaju dinamiku trčanja, maksimalni VO2 korigiran na temelju temperature i nadmorske visine, prilagodbu za terensko trčanje, savjetnika za oporavak i drugo.

  IZDRŽLJIVOST U STVARNOM VREMENU
  S pomoću izdržljivost u stvarnom vremenu pratite svoje napore i upravljajte njima te izbjegnite prekomjerno naprezanje na početku trčanja ili vožnje bicikla.

  SAVJETNIK ZA OPORAVAK
  Vrijeme oporavka vam nakon svakog vježbanja daju do znanja kada ćete biti spremni za novo intenzivno vježbanje. Pritom čak uračunava intenzitet treniranja i faktore kao što su stres, dnevna aktivnost i spavanje.

  WIDGET ZA UTRKE
  Pripremite se za sljedeću utrku sa savjetima za treniranje, personaliziranim preporučenim dnevnim vježbama te predviđanjima vremena završetka utemeljenima na detaljima staze, vremenskim uvjetima i performansama

  SNAGA TRČANJA NA ZAPEŠĆU
  Saznajte koliko Snaga prenosite na stazu ili cestu kako biste mogli upravljati svojim naporima i precizno prilagoditi svoj trening. Dodatna oprema nije potrebna.

  STATUS VARIJABILNOSTI PULSA
  Ostvarite dublji uvid u vaše ukupno zdravstveno stanje, treniranje i oporavak putem varijabilnost pulsa dok spavate, utemeljeno na tehnologiji razvijenoj u našem timu Firstbeat Analytics™.

  STATUS TRENIRANJA
  Primjenom novih indikatora kao što su status varijabilnosti pulsa, nedavna povijest vježbanja i podaci o performansama daje vam uvid u ukupni napor i pokazuje vam trenirate li produktivno, prema vrhuncu forme ili ste pod opterećenjem.

  SPREMNOST ZA TRENIRANJE
  Od trenutka buđenja dostupna vam je ocjena spremnosti utemeljena na kvaliteti spavanja, oporavku, opterećenju treniranja i drugim podacima, kako biste mogli odrediti je li dobar dan za naporan trening ili za usporavanje.

  NEXTFORK™ VODIČ ZA KARTE
  Jednostavno jednim pogledom na sat navigirajte stazom. Pogledajte udaljenost do sljedećeg križanja staza, kao i naziv nadolazeće staze.

  ABC SENZORI
  Navigirajte svojom sljedećom stazom s pomoću ABC senzora, uključujući visinomjer za podatke o nadmorskoj visini, barometar za nadzor vremenskih uvjeta i elektronički kompas s tri osi.

  KARTE GOLF TERENA
  Pristupite CourseView kartama u boji koje obuhvaćaju više od 42.000 terena za golf diljem svijeta i iskoristite mogućnost preciznog ciljanja i funkciju PlaysLike Distance.

  SKIVIEW™ KARTE
  Jurite padinama uz prethodno učitane karte SkiView i pregledavajte nazive i ocjene težine za više od 2.000 skijališta diljem svijeta.

  KARTE TOPOACTIVE ZA VIŠE KONTINENATA
  Ako preuzmete TopoActive karte za čitavi svijet, nikada se nećete izgubiti na svojim putovanjima. Ugrađena Wi-Fi® veza omogućuje jednostavno učitavanje i nadogradnju karata i softvera bez upotrebe računala.

  NADOLAZI
  Jedan pogled dovoljan je da saznate koje vas odabrane točke interesa očekuju. Pregledavajte parametre performansi, prolazna vremena i udaljenost / nadmorsku visinu, ali i sažetak svih nadolazećih ključnih točaka na stazi.

  UPRAVITELJ NAPAJANJA
  Pogledajte kako razne postavke i senzori utječu na trajanje baterije vašeg sata kako biste mogli pravovremeno primijeniti korake kojima se produžuje trajanje baterije.

  JUTARNJE IZVJEŠĆE
  Dobit ćete pregled spavanja, Oporavak i treniranja čim se probudite, a uz to ćete vidjeti i status varijabilnosti pulsa, Spremnost za treniranje i vremensku prognozu. Prilagodite svoje izvješće kako biste vidjeli željene podatke.

  SENZOR PULSA NA ZAPEŠĆU
  Optička tehnologija za mjerenje pulsa Varijabilnost pulsa mjeri intenzitet aktivnosti i varijabilnost pulsa radi izračuna razine naprezanja. Osim toga prati parametre dok ste pod vodom bez trake za mjerenje pulsa na prsima.

  SENZOR PULSNOG OKSIMETRA
  Za aklimatizaciju na veće nadmorske visine ili praćenje spavanja, senzor za pulsnu oksimetriju2 koristi se svjetlosnim zrakama na zapešću kako bi izmjerio koliko dobro vaš organizam apsorbira kisik.

  REZULTAT SPAVANJA I NAPREDNO PRAĆENJE SPAVANJA
  Steknite cjelovitu sliku o svojoj laganoj, dubokoj i REM fazi sna. Sve to pregledajte u namjenskom widgetu koji uključuje rezultat spavanja i druge podatke.

  SENZOR ENERGIJE BODY BATTERY™
  Optimizirajte zalihu energije u svom tijelu s pomoću podataka o varijabilnosti pulsa, stresu, spavanju i drugih podataka kako biste procijenili kada ste spremni na aktivnost, a kada trebate odmoriti.

  PRAĆENJE DISANJA
  Bilježite kako dišete tijekom dana, dok spavate i tijekom aktivnosti disanja i joge.

  FUNKCIJA SAŽETAK ZDRAVLJA™
  Zabilježite dvominutnu sesiju za bilježenje ključne statistike, uključujući puls1, varijabilnost pulsa, pulsnu oksimetriju2, disanje i stres. Zatim s pomoću aplikacije Garmin Connect™ na kompatibilnom pametnom telefonu generirajte izvješće s tim statističkim
  podacima kako biste ih mogli dijeliti.

  PRAĆENJE HIDRACIJE
  Bilježite dnevni unos tekućine kao podsjetnik za hidraciju. Kada se omogući automatski cilj, možete čak vidjeti procijenjenu količinu znojenja nakon aktivnosti i cilj će se prilagoditi u skladu s tim.

  PAMETNE OBAVIJESTI
  Primajte e-poštu, poruke i upozorenja izravno na svoj sat dok je uparen s kompatibilnim uređajem.

  APLIKACIJE ZA GLAZBU
  Preuzmite pjesme i popise za reprodukciju s računa za usluge Spotify, Deezer ili Amazon Music (može biti potrebna pretplata). Slušajte glazbu bez telefona s bežičnim slušalicama (prodaju se odvojeno).

  FUNKCIJA ZA BESKONTAKTNO PLAĆANJE GARMIN PAY™
  Preskočite redove čekanja u trgovini uz rješenje za beskontaktno plaćanje Garmin Pay kod obuhvaćenih davatelja usluge.

  PRAĆENJE DIONICA
  S pomoću aplikacije Stocks na zapešću pratite do 50 omiljenih dionica. Jednostavno pratite cijene dionica i dnevne trendove jednim pogledom.

  FUNKCIJE ZA SIGURNOST I PRAĆENJE
  Kada su vaš sat i telefon upareni, vaša lokacija u stvarnom vremenu može biti poslana vašim kontaktima ručno ili – tijekom određenih aktivnosti na otvorenom – automatski uz ugrađeno prepoznavanje nezgoda6.

  CONNECT IQ™ TRGOVINA
  Preuzmite prilagođene izglede sata, dodajte podatkovna polja i preuzmite aplikacije i widgete iz Connect IQ trgovine trgovine na kompatibilnom pametnom telefonu.

  MATERIJAL OD KOJEG JE IZRAĐEN OBJEKTIV Power Glass™
  MATERIJAL OD KOJEG JE IZRAĐEN OKVIR Nehrđajući čelik
  MATERIJAL KUAI?TA Polimer ojačan vlaknima sa stražnjim poklopcem od metala
  QUICKFIT™ REMENI ZA SAT uključeno (22 mm)
  MATERIJAL REMENA Silikon
  VELIČINA KUĆIŠTA, ŠXDXV 47 x 47 x 14.5 mm
  Odgovara zapešćima opsega:
  Silikonski remen: 125-208 mm
  Kožni remen: 132-210 mm
  Tkani remen: 132-210 mm
  Metalni remen: 132-215 mm
  ZASLON OSJETLJIV NA DODIR
  ZASLON U BOJI
  VELIČINA ZASLONA, Š X V Promjer od 1,30 mm (”33,02)
  REZOLUCIJA ZASLONA, Š X V 260 x 260 piksela
  VRSTA ZASLONA Čitljiv na sunčevoj svjetlosti, transflektivan, MIP memorija (memory-in-pixel)
  TEŽINA 79 g (samo kućište: 56 g)
  TRAJANJE BATERIJE Pametni sat: do 18 dana / 22 dana uz solarno punjenje*
  Način rada za uštedu baterije kada se uređaj upotrebljava kao sat: do 57 dana / 173 dana uz solarno punjenje*
  Samo GPS: do 57 h / 73 h uz solarno punjenje**
  Svi sustavi satelita: do 40 h / 48 h uz solarno punjenje*
  Svi sustavi satelita i glazba: do 10 h
  GPS način rada s maksimalnim trajanjem baterije: do 136 h / 289 h uz solarno punjenje**
  GPS način rada za ekspedicije: do 40 dana / 74 dana uz solarno punjenje*
  *Solarno punjenje, uz cjelodnevno nošenje uz boravak na otvorenom 3 sata dnevno u uvjetima 50.000 luksa
  **Solarno punjenje, pri uporabi u uvjetima 50.000 luksa
  VODOOTPORAN 10 ATM
  UGRAĐENA MEMORIJA 16 GB
  Funkcije sata
  FUNKCIJE SATA Da
  SINKRONIZACIJA VREMENA S GPS-OM
  AUTOMATSKO LJETNO VRIJEME
  ALARM NA SATU
  MJERAČ VREMENA
  ŠTOPERICA
  VRIJEME IZLASKA/ZALASKA SUNCA
  Praćenje zdravlja
  MJERENJE PULSA NA ZAPEŠĆU (NEPREKIDNO, SVAKE SEKUNDE)
  DNEVNI PULS U MIROVANJU
  UPOZORENJA ZA NEUOBIČAJENI PULS Da (visok i nizak)
  STOPA DISANJA (24X7)
  PULSNA OKSIMETRIJA ZA PRAĆENJE ZASIĆENOSTI KRVI KISIKOM Da (provjera na licu mjesta i neobavezna cjelodnevna aklimacija i u snu)
  KONDICIJSKA DOB Da (20 mm, industrijski standard)
  SENZOR ENERGIJE BODY BATTERY™
  CJELODNEVNO PRAĆENJE STRESA
  PODSJETNICI NA OPUŠTANJE
  MJERAČ VREMENA ZA OPUŠTAJUĆE DISANJE
  SPAVANJA Da (napredno)
  PRAĆENJE SPAVANJA (REZULTAT SPAVANJA I INFORMACIJE)
  HIDRACIJA Da (u aplikaciji Garmin Connect™ i opcionalnom widgetu Connect IQ™)
  PRAĆENJE ŽENSKOG ZDRAVLJA Da (u aplikaciji Garmin Connect™ i opcionalnom widgetu Connect IQ™)
  HEALTH SNAPSHOT
  Senzori
  OMOGUĆEN GPS
  GLONASS
  GALILEO
  VIŠEFREKVENTNO POZICIONIRANJE
  GARMIN ELEVATE™ MONITOR ZA MJERENJE PULSA NA ZAPEŠĆU
  BAROMETARSKI VISINOMJER
  ELEKTRONIČKI KOMPAS
  ŽIROSKOP
  BRZINOMJER (IZRAČUNAVA UDALJENOST KAD VJEŽBATE U ZATVORENOM BEZ UPOTREBE NOŽNOG SENZORA)
  TERMOMETAR
  PULS, KISIK I AKLIMATIZACIJA
  Svakodnevne pametne funkcije
  POVEZIVOST Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
  CONNECT IQ™ (MOGUĆNOST PREUZIMANJA IZGLEDA SATA, PODATKOVNIH POLJA, WIDGETA I APLIKACIJA)
  ON-DEVICE CONNECT IQ™ STORE
  PAMETNE OBAVIJESTI
  ODGOVOR PORUKOM / ODBIJANJE TELEFONSKOG POZIVA TEKSTUALNOM PORUKOM (SAMO ANDROID™)
  KALENDAR
  PROGNOZA
  REALTIME SETTINGS SYNC WITH GARMIN CONNECT™ MOBILE
  ŠTEDNJA BATERIJE – SAT S PRILAGODLJIVO NISKOM POTROŠNJOM ENERGIJE
  UPRAVLJANJE GLAZBOM
  REPRODUKCIJA GLAZBE
  POHRANA GLAZBE Do 2.000 pjesama
  PRONAĐI MOJ TELEFON
  FUNKCIJA "PRONAĐI MOJ SAT"
  UPRAVLJANJE VIRB® KAMEROM
  KOMPATIBILNOST S PAMETNIM TELEFONOM iPhone®, Android™
  UPARUJE SE S APLIKACIJOM GARMIN GOLF
  KOMPATIBILNOST S APLIKACIJOM GARMIN CONNECT™ MOBILE
  GARMIN PAY™
  Funkcije za sigurnost i praćenje
  LIVETRACK
  GROUP LIVETRACK
  DIJELJENJE DOGAĐAJA U STVARNOM VREMENU
  PREPOZNAVANJE NEZGODA TIJEKOM ODABIRA AKTIVNOSTI
  POMOĆ
  Taktičke funkcije
  DVOSTRUKE MREŽNE KOORDINATE
  Funkcije za pra?enje aktivnosti
  BROJAČ KORAKA
  TRAKA PODSJETNIKA NA KRETANJE (PRIKAZUJE SE NA UREĐAJU NAKON ODREĐENOG RAZDOBLJA NEAKTIVNOSTI; HODAJTE NEKOLIKO MINUTA KAKO BISTE JE VRATILI NA POČETNE VRIJEDNOSTI)
  AUTOMATSKI CILJ (UREĐAJ UČI O VAŠOJ RAZINI AKTIVNOSTI I ODREĐUJE CILJNI BROJ KORAKA U DANU)
  IZRAČUN POTROŠENIH KALORIJA
  BROJ KATOVA NA KOJE STE SE POPELI
  PRIJEĐENA UDALJENOST
  MINUTE INTENZIVNOG VJEŽBANJA
  TRUEUP™
  MOVE IQ™
  APLIKACIJA GARMIN CONNECT ™ CHALLENGES Da (opcionalna Connect IQ aplikacija)
  Oprema za fitness/teretanu
  DOSTUPNI PROFILI AKTIVNOSTI ZA TERETANU Vježbe snage, HIIT, kardio trening, treniranje na orbitreku, penjanje stepenicama, penjanje na katove, veslanje na ergometru, pilates i joga
  KARDIO VJEŽBE
  VJEŽBE SNAGE
  HIIT WORKOUTS
  JOGA VJEŽBE
  PILATES VJEŽBE
  ZASLONSKE ANIMACIJE VJEŽBANJA
  AUTOMATSKO PRAĆENJE PONAVLJANJA
  Funkcije za trening, planiranje i analizu
  ZONE PULSA
  UPOZORENJA ZA PULS
  KALORIJE NA TEMELJU PULSA
  POSTOTAK MAKSIMALNOG PULSA
  POSTOTAK REZERVE PULSA
  VRIJEME OPORAVKA
  AUTOMATSKI MAKSIMALNI PULS
  TEST STRESA NA TEMELJU VARIJABILNOSTI PULSA (3 MINUTE MJERI PROMJENE VAŠEG PULSA DOK MIRNO STOJITE, NA TEMELJU ČEGA PROCJENJUJE RAZINU STRESA U RASPONU OD 1 DO 100, PRI ČEMU NIŽI REZULTAT UKAZUJE NA NIŽU RAZINU STRESA) da (s kompatibilnim dodacima)
  HR BROADCAST (SLANJE PODATAKA O PULSU PUTEM ANT+™ SENZORA NA UPARENE UREĐAJE)
  BROJ UDISAJA (TIJEKOM VJEŽBANJA) da (s kompatibilnim dodacima)
  GPS BRZINA I UDALJENOST
  PRILAGODLJIVI ZASLON(I)
  PRILAGODLJIVI PROFILI AKTIVNOSTI
  AUTO PAUSE® (PAUZIRANJE I POKRETANJE MJERAČA VREMENA NA TEMELJU BRZINE)
  INTERVALI VJEŽBANJA (POSTAVLJANJE INTERVALA VJEŽBANJA I ODMORA)
  NAPREDNO VJEŽBANJE
  PREUZIMANJE PLANOVA TRENINGA
  NAČINI NAPAJANJA – PRILAGODLJIVE POSTAVKE BATERIJE TIJEKOM AKTIVNOSTI
  AUTO LAP® (AUTOMATSKO POKRETANJE NOVOG KRUGA)
  RUČNO OZNAČAVANJE DIONICE
  PRILAGODLJIVA UPOZORENJA O DIONICAMA
  AKLIMATIZACIJA NA VIŠE TEMPERATURE I VEĆU NADMORSKU VISINU
  VO2 MAX (TRČANJE)
  MAKSIMALNI VO2 (TERENSKO TRČANJE)
  REALTIME STAMINA
  STATUS TRENIRANJA (OMOGUĆUJE VAM DA SAZNATE TRENIRATE LI UČINKOVITO PRAĆENJEM PODATAKA O VAŠEM TRENIRANJU, UKLJUČUJUĆI MAKSIMALNI VO2 I ANAEROBNI PRAG, KOJE ZATIM USPOREĐUJE S NOVIM PODACIMA)
  OPTEREĆENJE TRENIRANJA (KOMBINIRA PODATKE O PULSU I MAKSIMALNOM VO2 I TAKO OCJENJUJE INTENZITET VAŠEG VJEŽBANJA U PERIODU OD 28 DANA KAKO BISTE BILI SIGURNI DA SE NALAZITE U OPTIMALNOM RASPONU ZA POSTIZANJE SVOJIH CILJEVA)
  FOKUS OPTEREĆENJA TRENIRANJA
  EFEKT (AEROBNOG) VJEŽBANJA
  EFEKT (ANAEROBNOG) VJEŽBANJA
  PRIMARNA KORIST (OZNAKE EFEKTA VJEŽBANJA)
  POBOLJŠANO VRIJEME OPORAVKA
  PREPORUČENO VJEŽBANJE DANA
  PRILAGODLJIVA UPOZORENJA
  ZVUČNI ODZIVNICI
  VRIJEME ZAVRŠETKA
  VIRTUAL PARTNER® (TRENIRAJTE S DIGITALNOM OSOBOM)
  VIRTUAL RACER™
  AUTOMATSKI MULTISPORT (PROMIJENITE SPORT JEDNIM PRITISKOM GUMBA)
  VIŠE SPORTOVA
  VODIČ KROZ STAZE
  SEGMENTI (LIVE, GARMIN)
  STRAVA FUNKCIJE (BEACON, LIVE SEGMENTI)
  STVARANJE POVRATNE STAZE (TRČANJE/BICIKLIZAM)
  TRENDLINE™ ODREĐIVANJE RUTE NA TEMELJU POPULARNOSTI
  ZAKLJUČAVANJE DODIROM I/ILI GUMBOM
  TIPKE PREČACA
  AUTOMATSKO POMICANJE
  POVIJEST AKTIVNOSTI NA SATU
  PHYSIO TRUEUP
  Funkcije za tr?anje
  DOSTUPNI PROFILI ZA TRČANJE Trčanje, trčanje na atletskoj stazi, trčanje na traci, trčanje na dvoranskoj atletskoj stazi, terensko trčanje, virtualno trčanje, ultra trčanje
  VRIJEME, TEMPO I UDALJENOST NA TEMELJU GPS-A
  DINAMIKA TRČANJA da (s kompatibilnim dodacima)
  VERTIKALNA OSCILACIJA I OMJER VERTIKALNE OSCILACIJE (KOLIČINA "POSKAKIVANJA" DOK TRČITE I OMJER TROŠKA I KORISTI U ODNOSU NA DULJINU KORAKA) da (s kompatibilnim dodacima)
  VRIJEME DODIRA S TLOM I BALANS (POKAZUJE KOLIKO STE VREMENA DOK TRČITE U DODIRU S TLOM, A KOLIKO U ZRAKU I OMOGUĆUJE VAM PROVJERU SIMETRIJE TRČANJA) da (s kompatibilnim dodacima)
  DULJINA KORAKA (U STVARNOM VREMENU) da (s kompatibilnim dodacima)
  KADENCA (PRUŽA BROJ KORAKA U MINUTI U STVARNOM VREMENU)
  STANJE PERFORMANSI (NAKON ŠTO STE TRČALI 6 DO 20 MINUTA, VAŠA SE KONDICIJA U STVARNOM VREMENU USPOREĐUJE S VAŠOM PROSJEČNOM RAZINOM KONDICIJE)
  LAKTATNI PRAG (ANALIZOM VAŠEG TEMPA I PULSA PROCJENJUJE TOČKU U KOJOJ SE VAŠI MIŠIĆI POČINJU BRZO UMARATI) da (s kompatibilnim dodacima)
  PACEPRO™ STRATEGIJE ZA TEMPO
  VJEŽBANJE TRČANJA
  PREDVIĐANJE UTRKE
  SENZOR BRZINE/KADENCE
  Funkcije za golf
  42.000 PRETHODNO UČITANIH TERENA U CIJELOM SVIJETU
  UDALJENOST DO F/M/B (UDALJENOST DO PREDNJE, SREDNJE I STRAŽNJE STRANE GREENA)
  UDALJENOST DO LAYUPOVA/DOGLEGOVA
  IZMJERITE UDALJENOST UDARCA (IZRAČUNAVANJE TOČNE UDALJENOSTI ZA UDARCE IZ BILO KOJEG MJESTA NA TERENU) Automatski
  DIGITALNI REZULTATI Da
  PRILAGOĐENI CILJEVI
  PRAĆENJE STATISTIKE (PUTTOVI PO RUNDI, UDARCI NA GREEN I FAIRWAY)
  GARMIN AUTOSHOT™
  POTPUNA VEKTORSKA KARTA
  AUTOMATSKO COURSEVIEW AŽURIRANJE
  RUČNO POZICIONIRANJE ZASTAVICE
  OPASNOSTI I CILJEVI TERENA
  SMJER PREMA ZASTAVICI
  IGRAJ STVARNU UDALJENOST
  ODREĐIVANJE CILJA DODIROM (DODIRNITE CILJ NA ZASLONU KAKO BISTE VIDJELI UDALJENOST DO TE TOČKE)
  PRAĆENJE HENDIKEPA
  KOMPATIBILNOST S TRUSWING™ SENZORIMA
  MJERAČ VREMENA RUNDE / BROJAČ KILOMETARA
  PODRŽAVA AUTOMATSKO PRAĆENJE PALICA (POTREBNA JE DODATNA OPREMA)
  DOZVOLJEN U GOLF TURNIRIMA
  Funkcije za rekreaciju i aktivnosti na otvorenom
  DOSTUPNI PROFILI ZA REKREACIJU NA OTVORENOM Planinarenje, dvoransko penjanje, bouldering, penjanje, brdski biciklizam, skijanje, snowboarding, cross-country skijanje, uspravno veslanje na dasci za surfanje, veslanje, vožnja kajakom, surfanje, lov, Jumpmaster, taktičke aktivnosti, kiteboarding, jedrenje na dasci, krplje,
  NAVIGACIJA OD TOČKE DO TOČKE
  TRAG KRETANJA POPUT MRVICA KRUHA U STVARNOM VREMENU
  NATRAG NA POČETAK
  TRACBACK®
  ULTRATRAC MODE
  NAČIN RADA "OKO MENE"
  UP AHEAD
  PROFIL NADMORSKE VISINE
  UDALJENOST DO ODREDIŠTA
  INDIKATOR TRENDA BAROMETARSKOG TLAKA
  CLIMBPRO™ PLANIRANJE USPONA
  TERENSKO TRČANJE I AUTOMATSKI USPON
  VERTIKALNA BRZINA
  UKUPNI USPON/SILAZAK
  GRAFIKON PREDSTOJEĆE NADMORSKE VISINE
  PRETHODNO UČITANE KARTE SKIJALIŠTA
  PODRŠKA ZA PREUZIMANJE KARATA
  KOMPATIBILNOST SA SOFTVEROM BASECAMP™
  GPS KOORDINATE
  SIGHT 'N GO
  IZRAČUN POVRŠINE da (putem aplikacije Connect IQ™)
  KALENDAR LOVA/RIBOLOVA da (putem aplikacije Connect IQ™)
  PROJEKCIJA TOČKE
  INFORMACIJE O SUNCU I MJESECU da (putem aplikacije Connect IQ™)
  XERO™ LOKACIJE
  GPS AKTIVNOST EKSPEDICIJE
  TIDES da (putem aplikacije Connect IQ™)
  Funkcije za biciklizam
  DOSTUPNI BICIKLISTIČKI PROFILI Biciklizam, sobni bicikl, brdski biciklizam, triatlon
  UPOZORENJE O VREMENU/UDALJENOSTI (AKTIVIRANJE ALARMA KADA DOSTIGNETE CILJ)
  STAZE
  GARMIN BICIKLISTIČKA KARTA (RUTABILNA BICIKLISTIČKA KARTA ULICA)
  TEŽINA I TOK ZA BRDSKI BICIKLIZAM
  BICIKLISTIČKA DIONICA I MAKSIMALNA SNAGA U DIONICI (SA SENZOROM SNAGE)
  UTRKIVANJE PROTIV AKTIVNOSTI
  FTP (FUNKCIONALNI PRAG SNAGE) da (s kompatibilnim dodacima)
  KOMPATIBILAN S VECTOR™ UREĐAJIMA
  KOMPATIBILNO S MJERAČEM SNAGE (PRIKAZUJE PODATKE SNAGE IZ KOMPATIBILNIH MJERAČA SNAGE KOJI IMAJU ANT+™ DRUGIH DOBAVLJAČA)
  NAPREDNA PODRŠKA ZA VECTOR
  KOMPATIBILNOST S VARIA VISION™ ZASLONOM (ZASLON KOJI SE MONTIRA NA GLAVU)
  KOMPATIBILNOST S VARIA™ RADAROM (RADAR OKRENUT PREMA NATRAG)
  KOMPATIBILNOST S VARIA™ SVJETLIMA
  PODRŠKA SENZORA BRZINE I KADENCE (SA SENZOROM)
  Funkcije za plivanje
  DOSTUPNI PROFILI ZA PLIVANJE Plivanje u bazenu, plivanje na otvorenim vodama, plivanje/trčanje
  METRIKA PLIVANJA NA OTVORENOJ VODI (UDALJENOST, TEMPO, BROJ/BRZINA ZAVESLAJA, KALORIJE)
  METRIKA PLIVANJA U BAZENU (DULJINE, UDALJENOST, TEMPO, BROJ/BRZINA ZAVESLAJA, KALORIJE)
  PREPOZNAVANJE VRSTE ZAVESLAJA (NPR. SLOBODNI STIL)
  BILJEŽENJE DRILL VJEŽBI
  STANDARDNI MJERAČ VREMENA ODMORA (MJERI OD 0)
  MJERAČ VREMENA ODMORA S UKLJUČENIM PONAVLJANJEM
  AUTOMATSKI ODMOR
  UPOZORENJA ZA VRIJEME I UDALJENOST
  UPOZORENJE ZA TEMPO (SAMO ZA PLIVANJE U BAZENU)
  POKRETANJE ODBROJAVANJA
  VJEŽBANJE PLIVANJA
  KRITIČNA BRZINA PLIVANJA
  PODVODNO MJERENJE PULSA NA ZAPEŠĆU
  PULS (U STVARNOM VREMENU TIJEKOM ODMORA, STATISTIKA O INTERVALIMA I SESIJAMA TIJEKOM ODMORA TE AUTOMATSKO PREUZIMANJE PODATAKA O PULSU NAKON PLIVANJA) Da (s HRM-Tri ™, HRM-Swim ™ i HRM-Pro ™)
  Funkcije za praćenje djece
  APLIKACIJA ZA IZAZOVE TOE-TO-TOE™ Da (opcionalna Connect IQ Toe-to-Toe™ aplikacija za izazove)
  Povezivost
  UPRAVLJANJE PAMETNIM TRENAŽEROM

Opis

!!! PREORDER - ISPORUKA OD 01.07.2024 !!! Predbilježite se za SVOJ primjerak odličnog sata po fenomenalnoj cijeni!

KREĆITE SE DUŽE. POSTANITE JAČI. SEDAM DANA U TJEDNU.
Prihvatite svaki izazov na otvorenom ili sportski izazov uz robusni multisport GPS sat fenix 7 Solar. Power Glass™ staklo za solarno punjenje otporno na ogrebotine s pomoću sunčeve energije produljuje trajanje baterije i napaja napredne funkcije za treniranje, sportske aplikacije, senzore za praćenje zdravlja i dobrobiti i još mnogo toga.

UGRAĐENE SPORTSKE APLIKACIJE
Upotrijebite unaprijed učitane profile aktivnosti za terensko trčanje i trčanje na atletskoj stazi, plivanje, biciklizam, planinarenje, veslanje, skijanje, golf, surfanje, dvoransko penjanje i druge aktivnosti.

BACKCOUNTRY SKIJANJE I SNOWBOARDING
Ostanite informirani kad skijate ili snowboardate. Dok uživate na snijegu, dobivat ćete podatke koji su vam potrebni za analizu vaših napora na usponima i spustovima.

DINAMIKA CROSS-COUNTRY SKIJANJA
Kada se upari s trakom sa senzorom pulsa na prsima HRM-Pro™ (prodaje se odvojeno), sat mjerenjem snage u skijanju sada pomaže u mjerenju opterećenja vježbanja cross-country skijanja.

FUNKCIJE ZA SURFANJE
Pripremite se za lov na valove. Ovaj fenix sat radi s funkcijom Surfline Sessions™ koja stvara videozapis svakog vala koji ulovite ispred Surfline® kamere4. Putem pretplate Surfline Sessions kasnije možete pregledati sve što ste snimili i vidjeti kako ste surfali.

MTB DINAMIKA
Pratite detalje svake vožnje uz mjerenje parametara brdskog biciklizma te posebna mjerenja težine i toka kojima se ocjenjuje težina staze i s kolikom se lakoćom spuštate niz stazu, čime vam se pruža rezultat koji ćete nadmašiti idući put.

HIIT VJEŽBANJA
Ovaj profil aktivnosti prati intervalne treninge visokog intenziteta, uključujući AMRAP, EMOM, tabatu i prilagođena vježbanja. Postavite broj rundi, intervale rada/odmora i još mnogo toga.

PREPORUČENO VJEŽBANJE DANA
U kalendaru u aplikaciji za pametni telefon Garmin Connect™ pregledajte preporučene vježbe dana za cijeli tjedan, koje se prilagođavaju nakon svakog trčanja ili vožnje bicikla kako bi odgovarale vašim performansama i oporavku.

VIZUALNO PREDVIĐANJE UTRKE
Na temelju povijesti trčanja i ukupne kondicije ova funkcija procjenjuje tempo kojim biste trebali istrčati željenu udaljenost. Podaci trenda pokazuju vam utjecaj treninga tijekom vremena.

TEHNOLOGIJA PACEPRO™
Funkcija PacePro prva je svoje vrste koja vam uz navođenje prilagođeno nagibu pomaže da održite ujednačen tempo dok trčite stazom.

FUNKCIJA CLIMBPRO
Upotrijebite funkciju planiranja uspona ClimbPro na preuzetim stazama da biste vidjeli podatke o aktualnim i nadolazećim usponima u stvarnom vremenu, uključujući gradijent, udaljenost i povećanje nadmorske visine, ali i nizbrdice i ravne dionice.

TEMPO PRILAGOĐEN NAGIBU
Nemojte se iscrpiti prije nego što aktivnost završi. Konfiguriranje podatkovnih polja za aktivnost trčanja pomoći će vam shvatiti kako mijenjati tempo s obzirom na vrstu terena kako biste ostvarili planirane performanse.

MJERENJE PERFORMANSI
Pregledajte napredne metričke podatke za trening koji obuhvaćaju dinamiku trčanja, maksimalni VO2 korigiran na temelju temperature i nadmorske visine, prilagodbu za terensko trčanje, savjetnika za oporavak i drugo.

IZDRŽLJIVOST U STVARNOM VREMENU
S pomoću izdržljivost u stvarnom vremenu pratite svoje napore i upravljajte njima te izbjegnite prekomjerno naprezanje na početku trčanja ili vožnje bicikla.

SAVJETNIK ZA OPORAVAK
Vrijeme oporavka vam nakon svakog vježbanja daju do znanja kada ćete biti spremni za novo intenzivno vježbanje. Pritom čak uračunava intenzitet treniranja i faktore kao što su stres, dnevna aktivnost i spavanje.

WIDGET ZA UTRKE
Pripremite se za sljedeću utrku sa savjetima za treniranje, personaliziranim preporučenim dnevnim vježbama te predviđanjima vremena završetka utemeljenima na detaljima staze, vremenskim uvjetima i performansama

SNAGA TRČANJA NA ZAPEŠĆU
Saznajte koliko Snaga prenosite na stazu ili cestu kako biste mogli upravljati svojim naporima i precizno prilagoditi svoj trening. Dodatna oprema nije potrebna.

STATUS VARIJABILNOSTI PULSA
Ostvarite dublji uvid u vaše ukupno zdravstveno stanje, treniranje i oporavak putem varijabilnost pulsa dok spavate, utemeljeno na tehnologiji razvijenoj u našem timu Firstbeat Analytics™.

STATUS TRENIRANJA
Primjenom novih indikatora kao što su status varijabilnosti pulsa, nedavna povijest vježbanja i podaci o performansama daje vam uvid u ukupni napor i pokazuje vam trenirate li produktivno, prema vrhuncu forme ili ste pod opterećenjem.

SPREMNOST ZA TRENIRANJE
Od trenutka buđenja dostupna vam je ocjena spremnosti utemeljena na kvaliteti spavanja, oporavku, opterećenju treniranja i drugim podacima, kako biste mogli odrediti je li dobar dan za naporan trening ili za usporavanje.

NEXTFORK™ VODIČ ZA KARTE
Jednostavno jednim pogledom na sat navigirajte stazom. Pogledajte udaljenost do sljedećeg križanja staza, kao i naziv nadolazeće staze.

ABC SENZORI
Navigirajte svojom sljedećom stazom s pomoću ABC senzora, uključujući visinomjer za podatke o nadmorskoj visini, barometar za nadzor vremenskih uvjeta i elektronički kompas s tri osi.

KARTE GOLF TERENA
Pristupite CourseView kartama u boji koje obuhvaćaju više od 42.000 terena za golf diljem svijeta i iskoristite mogućnost preciznog ciljanja i funkciju PlaysLike Distance.

SKIVIEW™ KARTE
Jurite padinama uz prethodno učitane karte SkiView i pregledavajte nazive i ocjene težine za više od 2.000 skijališta diljem svijeta.

KARTE TOPOACTIVE ZA VIŠE KONTINENATA
Ako preuzmete TopoActive karte za čitavi svijet, nikada se nećete izgubiti na svojim putovanjima. Ugrađena Wi-Fi® veza omogućuje jednostavno učitavanje i nadogradnju karata i softvera bez upotrebe računala.

NADOLAZI
Jedan pogled dovoljan je da saznate koje vas odabrane točke interesa očekuju. Pregledavajte parametre performansi, prolazna vremena i udaljenost / nadmorsku visinu, ali i sažetak svih nadolazećih ključnih točaka na stazi.

UPRAVITELJ NAPAJANJA
Pogledajte kako razne postavke i senzori utječu na trajanje baterije vašeg sata kako biste mogli pravovremeno primijeniti korake kojima se produžuje trajanje baterije.

JUTARNJE IZVJEŠĆE
Dobit ćete pregled spavanja, Oporavak i treniranja čim se probudite, a uz to ćete vidjeti i status varijabilnosti pulsa, Spremnost za treniranje i vremensku prognozu. Prilagodite svoje izvješće kako biste vidjeli željene podatke.

SENZOR PULSA NA ZAPEŠĆU
Optička tehnologija za mjerenje pulsa Varijabilnost pulsa mjeri intenzitet aktivnosti i varijabilnost pulsa radi izračuna razine naprezanja. Osim toga prati parametre dok ste pod vodom bez trake za mjerenje pulsa na prsima.

SENZOR PULSNOG OKSIMETRA
Za aklimatizaciju na veće nadmorske visine ili praćenje spavanja, senzor za pulsnu oksimetriju2 koristi se svjetlosnim zrakama na zapešću kako bi izmjerio koliko dobro vaš organizam apsorbira kisik.

REZULTAT SPAVANJA I NAPREDNO PRAĆENJE SPAVANJA
Steknite cjelovitu sliku o svojoj laganoj, dubokoj i REM fazi sna. Sve to pregledajte u namjenskom widgetu koji uključuje rezultat spavanja i druge podatke.

SENZOR ENERGIJE BODY BATTERY™
Optimizirajte zalihu energije u svom tijelu s pomoću podataka o varijabilnosti pulsa, stresu, spavanju i drugih podataka kako biste procijenili kada ste spremni na aktivnost, a kada trebate odmoriti.

PRAĆENJE DISANJA
Bilježite kako dišete tijekom dana, dok spavate i tijekom aktivnosti disanja i joge.

FUNKCIJA SAŽETAK ZDRAVLJA™
Zabilježite dvominutnu sesiju za bilježenje ključne statistike, uključujući puls1, varijabilnost pulsa, pulsnu oksimetriju2, disanje i stres. Zatim s pomoću aplikacije Garmin Connect™ na kompatibilnom pametnom telefonu generirajte izvješće s tim statističkim
podacima kako biste ih mogli dijeliti.

PRAĆENJE HIDRACIJE
Bilježite dnevni unos tekućine kao podsjetnik za hidraciju. Kada se omogući automatski cilj, možete čak vidjeti procijenjenu količinu znojenja nakon aktivnosti i cilj će se prilagoditi u skladu s tim.

PAMETNE OBAVIJESTI
Primajte e-poštu, poruke i upozorenja izravno na svoj sat dok je uparen s kompatibilnim uređajem.

APLIKACIJE ZA GLAZBU
Preuzmite pjesme i popise za reprodukciju s računa za usluge Spotify, Deezer ili Amazon Music (može biti potrebna pretplata). Slušajte glazbu bez telefona s bežičnim slušalicama (prodaju se odvojeno).

FUNKCIJA ZA BESKONTAKTNO PLAĆANJE GARMIN PAY™
Preskočite redove čekanja u trgovini uz rješenje za beskontaktno plaćanje Garmin Pay kod obuhvaćenih davatelja usluge.

PRAĆENJE DIONICA
S pomoću aplikacije Stocks na zapešću pratite do 50 omiljenih dionica. Jednostavno pratite cijene dionica i dnevne trendove jednim pogledom.

FUNKCIJE ZA SIGURNOST I PRAĆENJE
Kada su vaš sat i telefon upareni, vaša lokacija u stvarnom vremenu može biti poslana vašim kontaktima ručno ili – tijekom određenih aktivnosti na otvorenom – automatski uz ugrađeno prepoznavanje nezgoda6.

CONNECT IQ™ TRGOVINA
Preuzmite prilagođene izglede sata, dodajte podatkovna polja i preuzmite aplikacije i widgete iz Connect IQ trgovine trgovine na kompatibilnom pametnom telefonu.

MATERIJAL OD KOJEG JE IZRAĐEN OBJEKTIV Power Glass™
MATERIJAL OD KOJEG JE IZRAĐEN OKVIR Nehrđajući čelik
MATERIJAL KUAI?TA Polimer ojačan vlaknima sa stražnjim poklopcem od metala
QUICKFIT™ REMENI ZA SAT uključeno (22 mm)
MATERIJAL REMENA Silikon
VELIČINA KUĆIŠTA, ŠXDXV 47 x 47 x 14.5 mm
Odgovara zapešćima opsega:
Silikonski remen: 125-208 mm
Kožni remen: 132-210 mm
Tkani remen: 132-210 mm
Metalni remen: 132-215 mm
ZASLON OSJETLJIV NA DODIR
ZASLON U BOJI
VELIČINA ZASLONA, Š X V Promjer od 1,30 mm (”33,02)
REZOLUCIJA ZASLONA, Š X V 260 x 260 piksela
VRSTA ZASLONA Čitljiv na sunčevoj svjetlosti, transflektivan, MIP memorija (memory-in-pixel)
TEŽINA 79 g (samo kućište: 56 g)
TRAJANJE BATERIJE Pametni sat: do 18 dana / 22 dana uz solarno punjenje*
Način rada za uštedu baterije kada se uređaj upotrebljava kao sat: do 57 dana / 173 dana uz solarno punjenje*
Samo GPS: do 57 h / 73 h uz solarno punjenje**
Svi sustavi satelita: do 40 h / 48 h uz solarno punjenje*
Svi sustavi satelita i glazba: do 10 h
GPS način rada s maksimalnim trajanjem baterije: do 136 h / 289 h uz solarno punjenje**
GPS način rada za ekspedicije: do 40 dana / 74 dana uz solarno punjenje*
*Solarno punjenje, uz cjelodnevno nošenje uz boravak na otvorenom 3 sata dnevno u uvjetima 50.000 luksa
**Solarno punjenje, pri uporabi u uvjetima 50.000 luksa
VODOOTPORAN 10 ATM
UGRAĐENA MEMORIJA 16 GB
Funkcije sata
FUNKCIJE SATA Da
SINKRONIZACIJA VREMENA S GPS-OM
AUTOMATSKO LJETNO VRIJEME
ALARM NA SATU
MJERAČ VREMENA
ŠTOPERICA
VRIJEME IZLASKA/ZALASKA SUNCA
Praćenje zdravlja
MJERENJE PULSA NA ZAPEŠĆU (NEPREKIDNO, SVAKE SEKUNDE)
DNEVNI PULS U MIROVANJU
UPOZORENJA ZA NEUOBIČAJENI PULS Da (visok i nizak)
STOPA DISANJA (24X7)
PULSNA OKSIMETRIJA ZA PRAĆENJE ZASIĆENOSTI KRVI KISIKOM Da (provjera na licu mjesta i neobavezna cjelodnevna aklimacija i u snu)
KONDICIJSKA DOB Da (20 mm, industrijski standard)
SENZOR ENERGIJE BODY BATTERY™
CJELODNEVNO PRAĆENJE STRESA
PODSJETNICI NA OPUŠTANJE
MJERAČ VREMENA ZA OPUŠTAJUĆE DISANJE
SPAVANJA Da (napredno)
PRAĆENJE SPAVANJA (REZULTAT SPAVANJA I INFORMACIJE)
HIDRACIJA Da (u aplikaciji Garmin Connect™ i opcionalnom widgetu Connect IQ™)
PRAĆENJE ŽENSKOG ZDRAVLJA Da (u aplikaciji Garmin Connect™ i opcionalnom widgetu Connect IQ™)
HEALTH SNAPSHOT
Senzori
OMOGUĆEN GPS
GLONASS
GALILEO
VIŠEFREKVENTNO POZICIONIRANJE
GARMIN ELEVATE™ MONITOR ZA MJERENJE PULSA NA ZAPEŠĆU
BAROMETARSKI VISINOMJER
ELEKTRONIČKI KOMPAS
ŽIROSKOP
BRZINOMJER (IZRAČUNAVA UDALJENOST KAD VJEŽBATE U ZATVORENOM BEZ UPOTREBE NOŽNOG SENZORA)
TERMOMETAR
PULS, KISIK I AKLIMATIZACIJA
Svakodnevne pametne funkcije
POVEZIVOST Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
CONNECT IQ™ (MOGUĆNOST PREUZIMANJA IZGLEDA SATA, PODATKOVNIH POLJA, WIDGETA I APLIKACIJA)
ON-DEVICE CONNECT IQ™ STORE
PAMETNE OBAVIJESTI
ODGOVOR PORUKOM / ODBIJANJE TELEFONSKOG POZIVA TEKSTUALNOM PORUKOM (SAMO ANDROID™)
KALENDAR
PROGNOZA
REALTIME SETTINGS SYNC WITH GARMIN CONNECT™ MOBILE
ŠTEDNJA BATERIJE – SAT S PRILAGODLJIVO NISKOM POTROŠNJOM ENERGIJE
UPRAVLJANJE GLAZBOM
REPRODUKCIJA GLAZBE
POHRANA GLAZBE Do 2.000 pjesama
PRONAĐI MOJ TELEFON
FUNKCIJA "PRONAĐI MOJ SAT"
UPRAVLJANJE VIRB® KAMEROM
KOMPATIBILNOST S PAMETNIM TELEFONOM iPhone®, Android™
UPARUJE SE S APLIKACIJOM GARMIN GOLF
KOMPATIBILNOST S APLIKACIJOM GARMIN CONNECT™ MOBILE
GARMIN PAY™
Funkcije za sigurnost i praćenje
LIVETRACK
GROUP LIVETRACK
DIJELJENJE DOGAĐAJA U STVARNOM VREMENU
PREPOZNAVANJE NEZGODA TIJEKOM ODABIRA AKTIVNOSTI
POMOĆ
Taktičke funkcije
DVOSTRUKE MREŽNE KOORDINATE
Funkcije za pra?enje aktivnosti
BROJAČ KORAKA
TRAKA PODSJETNIKA NA KRETANJE (PRIKAZUJE SE NA UREĐAJU NAKON ODREĐENOG RAZDOBLJA NEAKTIVNOSTI; HODAJTE NEKOLIKO MINUTA KAKO BISTE JE VRATILI NA POČETNE VRIJEDNOSTI)
AUTOMATSKI CILJ (UREĐAJ UČI O VAŠOJ RAZINI AKTIVNOSTI I ODREĐUJE CILJNI BROJ KORAKA U DANU)
IZRAČUN POTROŠENIH KALORIJA
BROJ KATOVA NA KOJE STE SE POPELI
PRIJEĐENA UDALJENOST
MINUTE INTENZIVNOG VJEŽBANJA
TRUEUP™
MOVE IQ™
APLIKACIJA GARMIN CONNECT ™ CHALLENGES Da (opcionalna Connect IQ aplikacija)
Oprema za fitness/teretanu
DOSTUPNI PROFILI AKTIVNOSTI ZA TERETANU Vježbe snage, HIIT, kardio trening, treniranje na orbitreku, penjanje stepenicama, penjanje na katove, veslanje na ergometru, pilates i joga
KARDIO VJEŽBE
VJEŽBE SNAGE
HIIT WORKOUTS
JOGA VJEŽBE
PILATES VJEŽBE
ZASLONSKE ANIMACIJE VJEŽBANJA
AUTOMATSKO PRAĆENJE PONAVLJANJA
Funkcije za trening, planiranje i analizu
ZONE PULSA
UPOZORENJA ZA PULS
KALORIJE NA TEMELJU PULSA
POSTOTAK MAKSIMALNOG PULSA
POSTOTAK REZERVE PULSA
VRIJEME OPORAVKA
AUTOMATSKI MAKSIMALNI PULS
TEST STRESA NA TEMELJU VARIJABILNOSTI PULSA (3 MINUTE MJERI PROMJENE VAŠEG PULSA DOK MIRNO STOJITE, NA TEMELJU ČEGA PROCJENJUJE RAZINU STRESA U RASPONU OD 1 DO 100, PRI ČEMU NIŽI REZULTAT UKAZUJE NA NIŽU RAZINU STRESA) da (s kompatibilnim dodacima)
HR BROADCAST (SLANJE PODATAKA O PULSU PUTEM ANT+™ SENZORA NA UPARENE UREĐAJE)
BROJ UDISAJA (TIJEKOM VJEŽBANJA) da (s kompatibilnim dodacima)
GPS BRZINA I UDALJENOST
PRILAGODLJIVI ZASLON(I)
PRILAGODLJIVI PROFILI AKTIVNOSTI
AUTO PAUSE® (PAUZIRANJE I POKRETANJE MJERAČA VREMENA NA TEMELJU BRZINE)
INTERVALI VJEŽBANJA (POSTAVLJANJE INTERVALA VJEŽBANJA I ODMORA)
NAPREDNO VJEŽBANJE
PREUZIMANJE PLANOVA TRENINGA
NAČINI NAPAJANJA – PRILAGODLJIVE POSTAVKE BATERIJE TIJEKOM AKTIVNOSTI
AUTO LAP® (AUTOMATSKO POKRETANJE NOVOG KRUGA)
RUČNO OZNAČAVANJE DIONICE
PRILAGODLJIVA UPOZORENJA O DIONICAMA
AKLIMATIZACIJA NA VIŠE TEMPERATURE I VEĆU NADMORSKU VISINU
VO2 MAX (TRČANJE)
MAKSIMALNI VO2 (TERENSKO TRČANJE)
REALTIME STAMINA
STATUS TRENIRANJA (OMOGUĆUJE VAM DA SAZNATE TRENIRATE LI UČINKOVITO PRAĆENJEM PODATAKA O VAŠEM TRENIRANJU, UKLJUČUJUĆI MAKSIMALNI VO2 I ANAEROBNI PRAG, KOJE ZATIM USPOREĐUJE S NOVIM PODACIMA)
OPTEREĆENJE TRENIRANJA (KOMBINIRA PODATKE O PULSU I MAKSIMALNOM VO2 I TAKO OCJENJUJE INTENZITET VAŠEG VJEŽBANJA U PERIODU OD 28 DANA KAKO BISTE BILI SIGURNI DA SE NALAZITE U OPTIMALNOM RASPONU ZA POSTIZANJE SVOJIH CILJEVA)
FOKUS OPTEREĆENJA TRENIRANJA
EFEKT (AEROBNOG) VJEŽBANJA
EFEKT (ANAEROBNOG) VJEŽBANJA
PRIMARNA KORIST (OZNAKE EFEKTA VJEŽBANJA)
POBOLJŠANO VRIJEME OPORAVKA
PREPORUČENO VJEŽBANJE DANA
PRILAGODLJIVA UPOZORENJA
ZVUČNI ODZIVNICI
VRIJEME ZAVRŠETKA
VIRTUAL PARTNER® (TRENIRAJTE S DIGITALNOM OSOBOM)
VIRTUAL RACER™
AUTOMATSKI MULTISPORT (PROMIJENITE SPORT JEDNIM PRITISKOM GUMBA)
VIŠE SPORTOVA
VODIČ KROZ STAZE
SEGMENTI (LIVE, GARMIN)
STRAVA FUNKCIJE (BEACON, LIVE SEGMENTI)
STVARANJE POVRATNE STAZE (TRČANJE/BICIKLIZAM)
TRENDLINE™ ODREĐIVANJE RUTE NA TEMELJU POPULARNOSTI
ZAKLJUČAVANJE DODIROM I/ILI GUMBOM
TIPKE PREČACA
AUTOMATSKO POMICANJE
POVIJEST AKTIVNOSTI NA SATU
PHYSIO TRUEUP
Funkcije za tr?anje
DOSTUPNI PROFILI ZA TRČANJE Trčanje, trčanje na atletskoj stazi, trčanje na traci, trčanje na dvoranskoj atletskoj stazi, terensko trčanje, virtualno trčanje, ultra trčanje
VRIJEME, TEMPO I UDALJENOST NA TEMELJU GPS-A
DINAMIKA TRČANJA da (s kompatibilnim dodacima)
VERTIKALNA OSCILACIJA I OMJER VERTIKALNE OSCILACIJE (KOLIČINA "POSKAKIVANJA" DOK TRČITE I OMJER TROŠKA I KORISTI U ODNOSU NA DULJINU KORAKA) da (s kompatibilnim dodacima)
VRIJEME DODIRA S TLOM I BALANS (POKAZUJE KOLIKO STE VREMENA DOK TRČITE U DODIRU S TLOM, A KOLIKO U ZRAKU I OMOGUĆUJE VAM PROVJERU SIMETRIJE TRČANJA) da (s kompatibilnim dodacima)
DULJINA KORAKA (U STVARNOM VREMENU) da (s kompatibilnim dodacima)
KADENCA (PRUŽA BROJ KORAKA U MINUTI U STVARNOM VREMENU)
STANJE PERFORMANSI (NAKON ŠTO STE TRČALI 6 DO 20 MINUTA, VAŠA SE KONDICIJA U STVARNOM VREMENU USPOREĐUJE S VAŠOM PROSJEČNOM RAZINOM KONDICIJE)
LAKTATNI PRAG (ANALIZOM VAŠEG TEMPA I PULSA PROCJENJUJE TOČKU U KOJOJ SE VAŠI MIŠIĆI POČINJU BRZO UMARATI) da (s kompatibilnim dodacima)
PACEPRO™ STRATEGIJE ZA TEMPO
VJEŽBANJE TRČANJA
PREDVIĐANJE UTRKE
SENZOR BRZINE/KADENCE
Funkcije za golf
42.000 PRETHODNO UČITANIH TERENA U CIJELOM SVIJETU
UDALJENOST DO F/M/B (UDALJENOST DO PREDNJE, SREDNJE I STRAŽNJE STRANE GREENA)
UDALJENOST DO LAYUPOVA/DOGLEGOVA
IZMJERITE UDALJENOST UDARCA (IZRAČUNAVANJE TOČNE UDALJENOSTI ZA UDARCE IZ BILO KOJEG MJESTA NA TERENU) Automatski
DIGITALNI REZULTATI Da
PRILAGOĐENI CILJEVI
PRAĆENJE STATISTIKE (PUTTOVI PO RUNDI, UDARCI NA GREEN I FAIRWAY)
GARMIN AUTOSHOT™
POTPUNA VEKTORSKA KARTA
AUTOMATSKO COURSEVIEW AŽURIRANJE
RUČNO POZICIONIRANJE ZASTAVICE
OPASNOSTI I CILJEVI TERENA
SMJER PREMA ZASTAVICI
IGRAJ STVARNU UDALJENOST
ODREĐIVANJE CILJA DODIROM (DODIRNITE CILJ NA ZASLONU KAKO BISTE VIDJELI UDALJENOST DO TE TOČKE)
PRAĆENJE HENDIKEPA
KOMPATIBILNOST S TRUSWING™ SENZORIMA
MJERAČ VREMENA RUNDE / BROJAČ KILOMETARA
PODRŽAVA AUTOMATSKO PRAĆENJE PALICA (POTREBNA JE DODATNA OPREMA)
DOZVOLJEN U GOLF TURNIRIMA
Funkcije za rekreaciju i aktivnosti na otvorenom
DOSTUPNI PROFILI ZA REKREACIJU NA OTVORENOM Planinarenje, dvoransko penjanje, bouldering, penjanje, brdski biciklizam, skijanje, snowboarding, cross-country skijanje, uspravno veslanje na dasci za surfanje, veslanje, vožnja kajakom, surfanje, lov, Jumpmaster, taktičke aktivnosti, kiteboarding, jedrenje na dasci, krplje,
NAVIGACIJA OD TOČKE DO TOČKE
TRAG KRETANJA POPUT MRVICA KRUHA U STVARNOM VREMENU
NATRAG NA POČETAK
TRACBACK®
ULTRATRAC MODE
NAČIN RADA "OKO MENE"
UP AHEAD
PROFIL NADMORSKE VISINE
UDALJENOST DO ODREDIŠTA
INDIKATOR TRENDA BAROMETARSKOG TLAKA
CLIMBPRO™ PLANIRANJE USPONA
TERENSKO TRČANJE I AUTOMATSKI USPON
VERTIKALNA BRZINA
UKUPNI USPON/SILAZAK
GRAFIKON PREDSTOJEĆE NADMORSKE VISINE
PRETHODNO UČITANE KARTE SKIJALIŠTA
PODRŠKA ZA PREUZIMANJE KARATA
KOMPATIBILNOST SA SOFTVEROM BASECAMP™
GPS KOORDINATE
SIGHT 'N GO
IZRAČUN POVRŠINE da (putem aplikacije Connect IQ™)
KALENDAR LOVA/RIBOLOVA da (putem aplikacije Connect IQ™)
PROJEKCIJA TOČKE
INFORMACIJE O SUNCU I MJESECU da (putem aplikacije Connect IQ™)
XERO™ LOKACIJE
GPS AKTIVNOST EKSPEDICIJE
TIDES da (putem aplikacije Connect IQ™)
Funkcije za biciklizam
DOSTUPNI BICIKLISTIČKI PROFILI Biciklizam, sobni bicikl, brdski biciklizam, triatlon
UPOZORENJE O VREMENU/UDALJENOSTI (AKTIVIRANJE ALARMA KADA DOSTIGNETE CILJ)
STAZE
GARMIN BICIKLISTIČKA KARTA (RUTABILNA BICIKLISTIČKA KARTA ULICA)
TEŽINA I TOK ZA BRDSKI BICIKLIZAM
BICIKLISTIČKA DIONICA I MAKSIMALNA SNAGA U DIONICI (SA SENZOROM SNAGE)
UTRKIVANJE PROTIV AKTIVNOSTI
FTP (FUNKCIONALNI PRAG SNAGE) da (s kompatibilnim dodacima)
KOMPATIBILAN S VECTOR™ UREĐAJIMA
KOMPATIBILNO S MJERAČEM SNAGE (PRIKAZUJE PODATKE SNAGE IZ KOMPATIBILNIH MJERAČA SNAGE KOJI IMAJU ANT+™ DRUGIH DOBAVLJAČA)
NAPREDNA PODRŠKA ZA VECTOR
KOMPATIBILNOST S VARIA VISION™ ZASLONOM (ZASLON KOJI SE MONTIRA NA GLAVU)
KOMPATIBILNOST S VARIA™ RADAROM (RADAR OKRENUT PREMA NATRAG)
KOMPATIBILNOST S VARIA™ SVJETLIMA
PODRŠKA SENZORA BRZINE I KADENCE (SA SENZOROM)
Funkcije za plivanje
DOSTUPNI PROFILI ZA PLIVANJE Plivanje u bazenu, plivanje na otvorenim vodama, plivanje/trčanje
METRIKA PLIVANJA NA OTVORENOJ VODI (UDALJENOST, TEMPO, BROJ/BRZINA ZAVESLAJA, KALORIJE)
METRIKA PLIVANJA U BAZENU (DULJINE, UDALJENOST, TEMPO, BROJ/BRZINA ZAVESLAJA, KALORIJE)
PREPOZNAVANJE VRSTE ZAVESLAJA (NPR. SLOBODNI STIL)
BILJEŽENJE DRILL VJEŽBI
STANDARDNI MJERAČ VREMENA ODMORA (MJERI OD 0)
MJERAČ VREMENA ODMORA S UKLJUČENIM PONAVLJANJEM
AUTOMATSKI ODMOR
UPOZORENJA ZA VRIJEME I UDALJENOST
UPOZORENJE ZA TEMPO (SAMO ZA PLIVANJE U BAZENU)
POKRETANJE ODBROJAVANJA
VJEŽBANJE PLIVANJA
KRITIČNA BRZINA PLIVANJA
PODVODNO MJERENJE PULSA NA ZAPEŠĆU
PULS (U STVARNOM VREMENU TIJEKOM ODMORA, STATISTIKA O INTERVALIMA I SESIJAMA TIJEKOM ODMORA TE AUTOMATSKO PREUZIMANJE PODATAKA O PULSU NAKON PLIVANJA) Da (s HRM-Tri ™, HRM-Swim ™ i HRM-Pro ™)
Funkcije za praćenje djece
APLIKACIJA ZA IZAZOVE TOE-TO-TOE™ Da (opcionalna Connect IQ Toe-to-Toe™ aplikacija za izazove)
Povezivost
UPRAVLJANJE PAMETNIM TRENAŽEROM

Koristimo kolačiće kako bi poboljšali Vaše korisničko iskustvo, funkcionalnost stranice, te Vas obavijestili o odličnim ponudama. Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje.

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom korištenja ove stranice i kupovinom, neophodni kolačići smatraju se prihvaćenima. Funkcionalni kolačići mogu uključivati one koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

HGSPOT_SID

Za pohranu SID-a.

Ističe: Nikada

Vrsta: HTTPS

language

Za pohranu jezika stranice.

Ističe: 30 dana

Vrsta: HTTP

currency

Za pohranu valute stranice.

Ističe: 30 dana

Vrsta: HTTP

cookie

Za pohranu prihvaćanja kolačića.

Ističe: 1 godina

Vrsta: HTTP

cookies_permission

Za pohranu prihvaćanja kolačića.

Ističe: 1 godina

Vrsta: HTTP

proizvodi_lista_zelja

Za pohranu proizvoda u listu želja.

Ističe: 30 dana

Vrsta: HTTP

proizvodi_like

Za pohranu proizvoda označeni kao sviđa mi se.

Ističe: 30 dana

Vrsta: HTTP

Podaci se prikupljaju anonimno i ne omogućuju praćenje aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama. Koriste se za analizu, praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i izrade izvješća za poboljšanja Internet stranice. Napominjemo da ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući Sjedinjene Američke Države.

_gcl_au

Za pohranu i praćenje konverzija.

Ističe: Nikada

Vrsta: HTTP

_ga

Za pohranjivanje i brojanje prikaza stranica

Ističe: 2 godine

Vrsta: HTTP

_gid

Za pohranjivanje i brojanje prikaza stranica.

Ističe: 1 dan

Vrsta: HTTPS

_gat_UA-210111147-1

Za čitanje i filtriranje zahtjeva od botova.

Ističe: 1 minuta

Vrsta: HTML

_ga_MRQHJPLSGF

Za pohranjivanje i brojanje prikaza stranica.

Ističe: 1 godina

Vrsta: HTTP

_fbp

Za pohranjivanje i praćenje posjeta web stranicama.

Ističe: 3 mjeseca

Vrsta: HTTP

cookies_permission_analiza

Za pohranu prihvaćanja analitičkih kolačića.

Ističe: 1 godina

Vrsta: HTTP

Kolačići su male tekstne datoteke koje internetske stranice koriste kako bi unaprijedile korisničko iskustvo.

Zakon dopušta spremanje kolačića na vaš uređaj ako je to izričito potrebno za rad stranice. Za sve ostale vrste kolačića trebamo vašu suglasnost.

Ove stranice koriste različite vrste kolačića. Neke kolačiće postavljaju usluge trećih strana koje se prikazuju na našim stranicama.

Vašu suglasnost za Izjavu o kolačićima na našim internetskim stranicama možete u bilo kojem trenutku promijeniti ili povući.

Više informacija o tome tko smo mi, kako nas možete kontaktirati i kako obrađujemo vaše osobne podatke možete pronaći u našoj Politici privatnosti.

Molimo vas da pri kontaktiranju vezano za vašu suglasnost navedete svoj ID broj suglasnosti i datum isteka iste.

Kliknite za razgovor