pin phone profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

Šifra proizvoda: 140474

Aplikativni software AUTODESK Fusion 360, jednogodišnji najam s osnovnom podrškom, elektronska licenca

Cijena na web shopu

3.994,38
kn

Raspoloživo

Okvirni izračun cijene na web shopu za plaćanje na rate
12 x 332,87 kn
6 x 665,73 kn

PROVJERITE STANJE U TRGOVINAMA

Poslovnica Raspoloživo Na upit

Jamstvo: -

 • Opis
  Aplikativni software AUTODESK Fusion 360, jednogodišnji najam s osnovnom podrškom, elektronska licenca


  Jedinstvena 3D CAD, CAM, CAE platforma za razvoj proizvoda
  Autodesk Fusion 360 je jednostavan i moćan alat za dizajniranje i projektiranje proizvoda, vizualiziranje, animiranje, izradu tehničke dokumentacije, 3d printanje, simuliranje, proračun čvrstoće i pripremu za proizvodnju na numerički upravljanim strojevima.

  Omogućava parametarsko, izravno i modeliranje slobodnim formama što ga čini posebno pogodnim u području industrijskog dizajna, a hibridna “cloud”-lokalna priroda nudi najbolje od oba svijeta: snagu i brzinu “cloud computing” platforme i pristupačnost lokalnog izvođenja.

  Fusion 360 uključuje čitav proces razvoja produkta u jedinstvenu “cloud” platformu dostupnu na PC i MAC računalima. Omogućava suradnju na projektu u stvarnom vremenu, bilo kada i bilo gdje, na različitim stacionarnim i mobilnim platformama.


  DIZAJN
  Slobodne forme
  Kreirajte precizne i glatke površine pomoću T-Splines tehnologije ili ekstrudiranjem skica sastavljenih od preciznih krivulja. Oblikujte forme željene zakrivljenosti jednostavnim povlačenjem ploha, bridova ili vrhova.

  Modeliranje tijela
  Iskoristite moćne alate za modeliranje tijela i preciznih strojarskih dijelova koji omogućavaju kreiranje jednostavnih i kompleksnih oblika. Pomoću top-down tehnologije, od uvezenih “neinteligentnih” modela stvorite inteligentne parametarske dijelove s mogućnošću kasnijeg editiranja.

  Mesh modeling
  Uvezite skenirane STL ili OBJ podatke i iskoristite ih kao referencu za svoj budući Fusion 360 dizajn. Kreirajte T-Spline površine po uzoru na uvezeni objekt korištenjem Object Snap alata ili povlačenjem bridova i vrhova dok se vaše površine ne poravnaju s uvezenom podlogom.


  SKLOPOVI I SIMULACIJE
  Izrada sklopova
  Stvorite sklopove u istom okruženju u kojem ste dizajnirali pojedinačne dijelove.
  Dodajte dio na postojeći sklop ili ga uvezite iz biblioteke i pozicionirajte po želji.
  Birajte između više različitih načina spajanja: čvrsti spoj, osni, cilindrični, klizanje, …
  Definirajte limite i slobodu kretanja te provjerite kinematiku u realnom vremenu.

  Analize
  Provjerite zadovoljava li vaš dizajn sve tražene zahtjeve kako bi uštedjeli i vrijeme i novac prije izrade fizičkog prototipa. Locirajte najslabija mjesta kako bi izbjegli lomove i nedovoljnu funkcionalnost.
  Na raspolaganju su vam sljedeći alati:
  Linear static stress
  Modal frequency
  Thermal
  Thermal stress

  Renderiranje i animacije
  Kreirajte fotorealistične prikaze lokalno pomoću Fusion 360 ray-tracing modula ili iskoristite snagu Autodeskovog renderiranja u cloudu.
  Velika baza materijala: boje, plastika, drvo, metal, staklo, kompoziti, …
  Editirajte postojeće materijale i prilagodite ih svojim zahtjevima i željama.
  Definirajte vrstu i intenzitet osvjetljenja, pozicije kamere, okruženje, …


  PRIPREMA ZA PROIZVODNJU
  2D, 2,5D i 3D obrada
  Fusion 360 temelji se na istom, dokazanom CAM algoritmu kao i paketi HSMWorks i Inventor HSM. Definiranjem optimalnih putanja alata skraćuje se vrijeme obrade, štede alati i strojevi, a obrađeni dijelovi su iznimno visoke kvalitete.
  2D i 2,5D strategije: drilling, contouring, pocketing, facing, adaptive clearing
  3D strategije: parallel toolpaths, horizontal clearing, penciling, scallop/constant stopover, spiral/morphed spiral

  3D printanje
  Pripremite svoje modele za 3D printanje i olakšajte cijeli postupak automatskim kreiranjem potporne strukture, te predpregledom cijele površine printanja.
  Fusion 360 se jednostavno povezuje s ostalim softverima za 3D printanje, uključujući i Autodesk Print Studio temeljen na Spark platformi, koji omogućava pripremu i direktnu komunikaciju s Autodesk Ember 3D printerom.

  Crteži
  Izradite detaljnu tehničku dokumentaciju vaših proizvoda u DWG ili PDF formatu, uz mogućnost njenog automatskog ažuriranja sa svakom promjenom 3D modela.


  SURADNJA I UPRAVLJANJE PODACIMA
  Distribuirani projekti
  Fusion 360 omogućava suradnju članova tima na zajedničkom projektu i to bez obzira sjede li u uredu jedan pored drugog ili se nalaze na različitim stranama svijeta.

  Grananje i spajanje dijelova projekta
  Članovi tima koji rade na pojedinim dijelovima projekta imaju mogućnost samostalnog razvijanja svoje grane i njenog kasnijeg spajanja s rješenjima do kojih su došli ostali članovi tima u glavni projekt.

  Pregledavanje projekta u realnom vremenu
  U svakom trenutku svi suradnici imaju pristup aktualnoj verziji projekta i pomoću web preglednika mogu ga zajedno pregledavati, te po potrebi u to uključiti i kupce.

  Upravljanje verzijama
  Svi promjene automatski se spremaju i podaci se pohranjuju se na jednom mjestu. Moguće je dohvatiti prethodne verzije i jednostavno pretražiti sve aktualne ili arhivirane projekte.

  Pregledavanje na mobilnim uređajima
  Svojim projektima u svakom trenutku možete pristupiti pomoću besplatne Fusion 360 mobilne aplikacije radi pregledavanja, dodavanja opaski i komentara te suradnje s drugima.

  API za proširenje funkcionalnosti
  Automatizirajte izvođenje vama najčešće potrebnih zadataka u Fusion 360 aplikaciji pomoću skripti napravljenih u JavaScript ili Pyton programskim jezicima.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.

Kliknite za razgovor