pin phone profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

Sigurnost kupnje

Poštovani korisnici HGSPOT web shopa,dozvolite nam da Vam pružimo nekoliko informacija i savjeta o sigurnosti Vaših podataka i plaćanja na internetu. U web shopu HGSPOTa služimo se najsuvremenijim sigurnosnim tehnologijama koje omogućuju sigurno plaćanje internetom, te brinu o zaštiti privatnosti i povjerljivosti osobnih podataka.

Sigurnost kupnje


Pri korištenju stranica, te kod registracije prikupljamo Vaše podatke uz privole za određene namjene - kod davanja privole sukladno Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje i daljnje obrađivanje Vaših osobnih podataka ustupljenih HGSPOT Grupi d.o.o., u svrhe koje su izričito navedene za pojedinu privolu. Ovaj dio zaštite privatnosti reguliran je Izjavom o privatnosti i povjerljivosti osobnih podataka. Izjava o privatnosti ujedno je sastavni dio Uvjeta poslovanja poduzeća HGSPOT Grupa d.o.o. te se odnosi na privatnost osobnih podataka koji se prikupljaju i koriste na stranicama www.hgspot.hr i pridruženih poddomena (npr. newsletter.hgshop.hr) te u kojim uvjetima i kome ih otkrivamo. Vaše podatke prije svega čuvamo te im možete uvijek pristupiti, promijeniti ili ih u potpunosti ukloniti. 

HGSPOT za svoje uspješno online poslovanje koristi najkvalitetnije sigurne SSL web protokol i enkripciju, te Vam osigurava provjerenu i sigurnu komunikaciju, za što koristimo certifikate neovisnog i međunarodno priznatog izdavatelja certifikata (CA - Certified Authority) kome se vjeruje, te kojim se jamči da tvrtka postoji i da web server radi u skladu sa SSL protokolom. SSL je skraćenica za Secure Sockets Layer, globalni standard sigurnosne tehnologije za kreiranje 128 bitne enkriptirane (kodirane, šifrirane) veze između web servera i pretraživača na Vašem računalu, pa podaci o brojevima kreditnih kartica koji se razmjenjuju ne mogu biti čitljivi, dešifrirani i kopirani. Kada pristupate dijelu stranica na kojima se obavlja financijska transakcija, sustav automatski prebacuje na tzv. "sigurne, kriptirane stranice" koje možete prepoznati po dodatku slova "s" na URL adresi, te ona izgleda ovako: https://

Osim toga trebate provjeriti i postojanje ikone autentičnosti certifikata. To je obično ikona ili mali znak lokota, koji se nalazi na desnom donjem dijelu stranice. Osim ranije navedenog, Vi kao korisnici morate imati povjerenje u web shop kojem pristupate.
Naše stranice u suradnji sa PBZ Card omogućavaju i podržavaju 3D Secure program za internet trgovce kako bi svojim internetskim prodajnim mjestima pružio maksimalnu sigurnost u internet poslovanju i naravno u skladu s trendovima i mandatima globalnih platnih sustava MasterCarda i Vise. 3D Secure program je globalni standard za autentifikaciju kupaca prilikom kupnje na internetu, a razvijen je kako bi se svakom korisniku kartice omogućilo da se prilikom kupnje na internetu autentificira svom izdavatelju kartice,čime potvrđuje da sudjeluje u procesu kupnje i plaćanja na internetu, dok istovremeno internet trgovcima omogućava veću garanciju plaćanja, koja im je potrebna kako bi proširili svoje poslovanje i pružili kvalitetnu uslugu svojim kupcima. Uz samo povećanje sigurnosti kod internet transakcija, 3D Secure programom omogućen je dodatna autorizacija od strane banke izdavatelja kartice. Ulaskom u 3D Secure program i isticanjem da na svom internetskom prodajnom mjestu podržavamo programe globalnih platnih sustava sigurne kupovine na internetu, podižemo stupanj povjerenja i sigurnost kupaca koji posjećuju naše internetsko prodajno mjesto.

PBZ Card je odradio certifikaciju i podržava 3D Secure programe globalnih platnih sustava:
MasterCardov 'MasterCard SecureCode' i Visin 'Verified by Visa', u segmentu prihvata kreditnih kartica na internetu.

Na taj je način PBZ Card svojim ovlaštenim prodajnim mjestima na internetu omogućio sigurno prihvaćanje plaćanja kreditnim karticama od strane njihovih kupaca.

Naš "web team" koji se sastoji od vrhunskih stručnjaka, neprekidno prati nove tehnologije te ih implementira u poboljšanje zaštite korisnika. Trudimo se pružiti što bolji i točniji opis i sliku proizvoda. Unatoč tome, ne možemo jamčiti da su svi navedeni podaci i slike uređaja u potpunosti točni. Zato se unaprijed ispričavamo svim posjetiteljima i kupcima što nemožemo odgovarati za eventualno krive podatke objavljene o proizvodima. Tehničke podatke kao i trajanje jamstva te slike proizvoda preuzimamo od naših partnera i oni ne moraju odgovarati svarnom proizvodu. Također, obratite pozornost da se izmjene na proizvodima i promjene njihove dostupnosti mogu vršiti u bilo koje doba i bez najave. Pridržavamo pravo na nehotične pogreške kod unosa podataka, opisa i slika proizvoda.
Molimo Vas da nam javite sve nelogičnosti koje vidite u opisima naših proizvoda.

Želimo Vam ugodnu i sigurnu kupnju u našem web shopu.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.

Kliknite za razgovor