pin phone profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

O nama

U HGSPOTu se bavimo prodajom raznovrsne informatičke opreme. U ponudi ćete naći računalne komponente, stolna i prijenosna računala, smartphone, tablete i razne dodatke za iste, periferiju, kamere, e-cigarete, fotoaparate te cjelokupan Apple asortiman i slično. HGSPOT je ime poznato odavno i većinu asocira na nabavu svog prvog računala i na prve korake u ITu.

Trudimo se raznovrsnim izborom, najnovijim asortimanom i stručnim kadrom zadovoljiti različite potrebe naših kupaca. Od poznatih brandova računalne opreme uvijek biramo one najkvalitetnije i provjerene, tako da ćete kod nas naći Asus, Acer, Lenovo, HP, Western Digital, Logitech,  Zalman, Corsair, Intel, AMD, Samsung, LG i mnoge druge. Možemo se i pohvaliti kako smo kontinuiranim educiranjem svog osoblja postigli i to da smo proglašeni Authorised Reseller–om Apple proizvoda. Tako da kod nas možete i očekivati Dan Apple proizvoda kojemu se svi jako vesele i željno iščekuju.

Kako volimo djelovati proaktivno uvijek pokušavamo naći nove i zanimljive načine približavanja ITa našim kupcima. Tako se možemo pohvaliti kako smo Hrvatskoj predstavili prvi hrvatski smartphone kao i 3D printer. Osim toga, otvaranjem novih tržišnih niša nastojimo povećati obujam poslovanja te smo tako u ponudu uvrstili i leasing računalne opreme za pravne osobe..

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.

Kliknite za razgovor