pin phone profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

Šifra proizvoda: 176378

Društvena igra CLUEDO Classic Refresh (HR), 2-6 igrača, dob 8+

38,90
(
293,09
kn
)

Raspoloživo

Okvirni izračun cijene na web shopu za plaćanje na rate
12 x 3,24 € (24,42 kn)
6 x 6,48 € (48,85 kn)

PROVJERITE STANJE U TRGOVINAMA

Poslovnica Raspoloživo Na upit

Jamstvo: 12 mjeseci

 • Opis
  Detektivska igra savršena je za večer društvenih igara i odlična je društvena igra za obitelji i djecu od 8 godina i stariju.

  Tko je ubio gospodina Crnića? Riješite slučaj u napetoj društvenoj igri Clue! Kada 6 uzvanika dođe u vilu gospodina Crnića, nitko ne zna što može očekivati. No kada domaćina pronađu mrtvog nakon što je sve podlo ucijenio, napetost raste. Prestignite druge igrače u rješavanju slučaja prikupljanjem tragova i sužavanjem izbora. Svaki igrač prati tragove u detektivskom bloku te metodom eliminacije pokušava otkriti tko je ubio gospodina Crnića, u kojem dijelu vile i kojim oružjem. Dobili ste povećalo? Izvucite karticu tragova da slučaj postaje još zanimljiviji! Možete dobiti priliku da otvorite novi tajni prolaz ili tražite da vam netko pokaže oružje.
  Prvi iznesite pravu optužbu i pobijedite!

  Igra rješavanja slučaja Clue dolazi u prekrasnoj novoj verziji s mnogo likova, raskošnim prostorom i modernom pričom.
  Zabavna je igra za obitelji, prijatelje, zaljubljenike u misterije te djecu od 8 godina i stariju!

  Sadrži ploču za igru, 6 figurica likova, 6 komada oružja, 50 kartica (6 kartica likova, 6 kartica oružja, 9 kartica prostorija i 29 kartica tragova), omotnicu s rješenjem, blok, 2 kockice i pravila.

  - Za 2 do 6 igrača.
  - Od 8 godina naviše.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.

Kliknite za razgovor