pin phone profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

Šifra proizvoda: 160496

Društvena igra CODENAMES Disney Familiy Edition, 2-8 igrača, dob 8+

219,00
kn
(
29,07
)

Raspoloživo

Okvirni izračun cijene na web shopu za plaćanje na rate
12 x 18,25 kn (2,42 €)
6 x 36,50 kn (4,84 €)

PROVJERITE STANJE U TRGOVINAMA

Poslovnica Raspoloživo Na upit

Jamstvo: -

  • Opis
    Obiteljsko izdanje Disney Codenames kombinira popularnu društvenu igru ??riječi s nekim od Disneyjevih najomiljenijih svojstava u proteklih 90 godina. Dva Cluemastera daju natuknice od jedne riječi kako bi pomogli svojim suigračima da identificiraju Disneyjeve likove, lokacije i predmete iz mreže od 25 karata. Uključujući i slike i riječi, to je obiteljska zabava za obožavatelje Disneyja svih uzrasta.

    Pronađite Disneyevo blago dešifriranjem koda! Timovi se natječu dajući natuknice od jedne riječi kako bi pomogli svojim suigračima da prepoznaju Disneyjeve likove, lokacije i predmete. Sjajna aktivnost za obožavatelje Disneya svih uzrasta, dok pomaže maloj djeci da razviju vokabular i vještine opisivanja. Obiteljsko izdanje Disney Codenames kombinira popularnu društvenu igru ??riječi s nekim od Disneyjevih najomiljenijih svojstava u proteklih 90 godina. Dva Cluemastera daju natuknice od jedne riječi kako bi pomogli svojim suigračima da identificiraju Disneyjeve likove, lokacije i predmete iz mreže od 25 karata. Uključujući i slike i riječi, to je obiteljska zabava za obožavatelje Disneyja svih uzrasta.

    Dob 8+
    2-8+ igrača

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.

Kliknite za razgovor