pin phone profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

Šifra proizvoda: 156964

Društvena igra, PICTIONARY AIR CRO, dob 8+

199,00
kn
254,00
kn

Raspoloživo

Okvirni izračun cijene na web shopu za plaćanje na rate
12 x 16,58 kn
6 x 33,17 kn

PROVJERITE STANJE U TRGOVINAMA

Poslovnica Raspoloživo Na upit

Jamstvo: -

 • Opis
  Predstavljamo Pictionary Air™, novi način igranja klasične igre obiteljskog crtanja sa još više smijeha i uzbuđenja!

  Crtajte doslovno u zraku i pogledajte to na ekranu u ovom uzbudljivom preokretu klasičnog brzog crtanja. Preuzmite aplikaciju Pictionary Air™ na svoj pametni telefon ili tablet da biste započeli(možete i zrcaliti sliku sa aplikacije na vaš TV uređaj). Usmjerite kameru u aplikaciji prema ilustratoru i oni će se, zajedno sa svojom skicom, pojaviti na zaslonu vašeg pametnog uređaja. Za još veći smijeh, svoje crteže možete prebaciti sa svog pametnog uređaja na TV pomoću Apple TV-a, Chromecasta ili sličnog uređaja za streaming.

  IGRANJE: Uzmite karticu s tragovima, olovku Pictionary Air™ i pripremite se za crtanje! Vaš tim će pokušati pogoditi trag dok ga crtate u zraku. Aplikacija Pictionary Air™ (dostupna za iOS i Android uređaje) prati ono što crtate, stoga držite osvijetljeni vrh olovke Pictionary Air™ usmjeren prema kameri pametnog uređaja. Vaš rezultat se prati u aplikaciji radi zabave i jednostavnog igranja. INTERAKCIJA SA SVOJIM CRTEŽEM: Uključite se u interakciju sa svojim crtačkim stilom šarada kako biste pomogli svojim suigračima da pogode trag. Na primjer, ako crtate balon - držite balon! Ako crtate šešir, postavite ga tako da vam se pojavljuje na glavi! TREBATE
  VIŠE VREMENA ZA CRTANJE? Aplikacija Pictionary Air™ omogućuje vam da prilagodite mjerač vremena i broj rundi kako biste početnicima ili mlađim igračima dali više vremena za crtanje. Selfie način vam omogućuje crtanje bez ikakvog vremenskog ograničenja za vježbanje ili solo zabavu!

  SAČUVAJTE SJEĆANJA: Bilo da skicirate, pogađate ili gledate, rezultati su urnebesni! Snimite svoju izvedbu u aplikaciji i reproducirajte je kako biste ponovno proživjeli zabavu ili je podijelili s prijateljima!

  SADRŽAJ: Uključuje jednu olovku Pictionary Air™, 112 dvostranih kartica s tragovima, kutiju za kartice i upute. Uključena je jedna AA alkalna baterija. Ova obiteljska igra donosi veliku zabavu na svaku večer igre ili zabavu - savršena za djecu od 8 godina i više. Boje i ukrasi mogu varirati.

  Ustanite i pokrenite se uz Pictionary Air™, urnebesni obrat klasične igre crtanja!
  Preuzmite besplatnu aplikaciju Pictionary Air™, usmjerite kameru u aplikaciji na ilustratora i oni će se, zajedno sa svojom skicom, pojaviti na zaslonu vašeg pametnog uređaja.
  Naizmjence crtajte tragove u zraku dok vaši suigrači pogađaju slike koje se pojavljuju na ekranu. Tim s najviše bodova pobjeđuje!
  Aplikacija jednostavna za korištenje omogućuje vam da snimite svoju izvedbu i reproducirate je za više smijeha između rundi ili da je spremite i podijelite sa svojim prijateljima.
  Podesite mjerač vremena i broj rundi kako biste početnicima ili mlađoj djeci dali više vremena za crtanje. Selfie način vam omogućuje crtanje bez ikakvih vremenskih ograničenja ili rundi.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.

Kliknite za razgovor