pin phone profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

Šifra proizvoda: 164719

Društvena igra RIZIK (HR), 2-5 igrača, dob 10+

379,00
kn
(
50,30
)

Raspoloživo

Okvirni izračun cijene na web shopu za plaćanje na rate
12 x 31,58 kn (4,19 €)
6 x 63,17 kn (8,38 €)

PROVJERITE STANJE U TRGOVINAMA

Poslovnica Raspoloživo Na upit

Jamstvo: -

 • Opis
  Preuzmi svijet u ovoj igri strateškog osvajanja!
  U Risk igri, cilj je jednostavan: igrači žele osvojiti teritorije svojih neprijatelja tako što će izgraditi vojsku, premjestiti svoje trupe i uključiti se u bitku. Ovisno o bacanju kocke, igrač će ili pobijediti neprijatelja ili biti poražen. Ova uzbudljiva igra ispunjena je izdajom, savezima i iznenadnim napadima. Na bojnom polju sve je dozvoljeno! Porazite sve neprijateljske trupe na teritoriju kako biste osvojili taj teritorij i došli korak bliže globalnom osvajanju! Igrač koji prvi završi svoju tajnu misiju -- i otkrije karticu Tajne misije da to dokaže -- pobjeđuje. I zapamtite kada je u pitanju preuzimanje svijeta, sve je u tome tko je spreman preuzeti najveći rizik.

  Što je sve uključeno?
  Set uključuje ploču za igru, vojske od po 40 pješaka, 12 konjanika i 8 topnika, špil od 56 karata rizika, 1 kutiju za karte, 5 kockica, 5 kartonskih ratnih sanduka i vodič za igru.

  Za 10 i više godina
  Za 2 do 5 igrača.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.

Kliknite za razgovor