pin phone profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

Šifra proizvoda: 159696

Društvena igra TIDES OF MADNESS, 2 igrača, dob 14+

119,00
kn

Raspoloživo

Okvirni izračun cijene na web shopu za plaćanje na rate
12 x 9,92 kn
6 x 19,83 kn

PROVJERITE STANJE U TRGOVINAMA

Poslovnica Raspoloživo Na upit

Jamstvo: -

 • Opis
  Tides of Madness je nastavak Tides of Time i ima način igranja sličan tom dizajnu. Tides of Time je igra za crtanje za dva igrača. Svaka igra se sastoji od tri runde u kojima igrači izvlače karte iz svojih ruku kako bi izgradili svoje kraljevstvo. Svaka karta je jedna od pet boja i također ima cilj bodovanja.

  Nakon što su sve karte sastavljene za rundu, igrači zbrajaju svoje bodove na temelju boja karata koje su prikupili i ciljeva bodovanja na svakoj kartici, a zatim bilježe svoj rezultat. U svakom krugu, svaki igrač odabire jednu kartu koju će ostaviti u svom kraljevstvu kao "relikt prošlosti" kako bi im pomogao u kasnijim rundama. Nakon tri runde pobjeđuje igrač s najprosperitetnijim kraljevstvom.

  Tides of Madness dodaje novi obrat gornjoj igri: ludilo. Neke karte, iako su moćne, štete vašoj psihi, tako da morate paziti na razinu svoje ludosti ili u suprotnom riskirate da izgubite igru ??rano jer je vaš um izgubljen u moći drevnih. Točnije, osam od osamnaest karata u igri ima ikonu ludila, a tijekom bodovanja dobivate žeton ludila za svaku takvu ikonu u svojoj kolekciji karata. Tko ima najviše ludila u rundi ili postiže 4 boda ili odbacuje 1 žeton ludila — a potonja opcija je vrijedna jer ako ikada imate devet ili više ludila, odmah gubite igru.


  Dob: 14+
  Igrači: 2
  Trajanje igre: 20 min

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.

Kliknite za razgovor