pin phone profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

Šifra proizvoda: 149569

Edukacijski robot MAKEBLOCK Codey Rocky, Scratch/Python, ESP32, WiFi, BT, single version

159,00
(
1.197,99
kn
)

Raspoloživo

Okvirni izračun cijene na web shopu za plaćanje na rate
12 x 13,25 € (99,83 kn)
6 x 26,50 € (199,66 kn)

Jamstvo: 12 mjeseci

Provjerite dostupnost u trgovinama
Raspoloživo
Na upit
 • Opis
  Interaktivni robot za edukaciju kroz igru

  Što je Codey?
  Codey je kontroler s različitim senzorima i ugrađenim glavnim kontrolerom spremnim za programiranje. Može se samostalno koristiti uglavnom za ispunjavanje i rješavanje nastavnih zadataka. Početnici mogu jednostavno započeti s programiranjem zahvaljujući lakom korištenju robotskog hardvera sa softverom za programiranje, mBlock 5, koji sadrži programske blokove. Sa samo jednim klikom svoj vizualni kod možete pretvoriti u Python kod. Uz mBlock 5 djeca razvijaju potrebne vještine kako bi bila kompetentna u današnje vrijeme inteligencije.

  Što je Rocky
  Rocky je ostatak robota i može raditi samo ako se podudara s Codeyjem. mBlock 5 podržava AI i IoT funkcionalnost dajući djeci pristup umjetnoj inteligenciji i IoT-u. S Rockyjem možete prepoznavati boje, izbjegavati prereke, slijediti linije, itd. Codey Rocky je kodirajući robot za STEM obrazovanje. Pruža zabavno iskustvo učenja programiranja za djecu od 6+ godina. U usporedbi s prethodnom verzijom, mBot V1.1 dolazi s posebno dizajniranim kućištem za zaštitu glavne kontrolne ploče. Kućište je osmišljeno na način da štiti dječje oči od bljeska LED svjetla.

  Prijeđite na Phyton s jednim klikom
  Jednim klikom možete pretvoriti svoj grafički kod u Python kod. Nastavite s učenjem i naprednim jezičnim vještinama koristeći profesionalni kod-editor. Codey Rocky je dizajniran da bude kompatibilan s Makeblock Neuronom i LEGO dijelovima kako bi vam omogućio realizaciju svih vaših ideja. Pogo Pin konektori na Codeyju i Rockyju dopuštaju širenje pomoću Makeblock Neurona. Kombinacija robotskog hardvera jednostavnog za korištenje i softvera za programiranje zasnovanog na blokovima mBlock 5, jamči da početnici mogu započeti kodiranje u roku od nekoliko minuta. Samo jednim klikom možete pretvoriti svoj vizualni kod u Python kod i nastaviti učiti napredni i praktični jezik.

  10 + naprednih elektroničkih modula
  S više od 10 elektroničkih modula poput senzora, infracrvenog receptora, LED zaslona i mnogih drugih, Codey Rocky možete programirati na puno zabavnih načina. Može se programirati za dizajniranje igrica namjenjenih poboljšanju sveobuhvatne sposobnosti djece uključujući kreativnost, umjetnost, glazbu i logično razmišljanje.

  Specifikacije
  Glavni kontroler chip ESP32
  Prijenos podataka Wi-Fi / Bluetooth / USB
  Kontrolne platforme MacOS/Windows/Linux/Chrome OS/iOS
  Baterija Litijska baterija: 3.7V 950mAh
  Senzori Codey: LED matrični zaslon, zvučnik, RGB svjetlo, gumbi, potenciometar prijenosa, senzor zvuka, svjetlosni senzor, žiroskop i akcelerometar, IC odašiljač, IC prijemnik, senzor glasnoće
  Rocky: IR color sensor, DC geared motor
  Materijal ABS
  Podržani programski jezici
  Grafičko programiranje: Scratch 3.0
  Tekstualno programiranje: Python


Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.

Kliknite za razgovor