pin phone profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

Šifra proizvoda: 169081

Laserski stroj za graviranje XTOOL BY MAKEBLOCK M1 Basic Bundle 3in1 - EU Version, 10W, CNC, auto-fokus, 16MP, sa laserom i oštricom, (P1030264)

2.399,00
(
18.075,27
kn
)

Raspoloživo

Okvirni izračun cijene na web shopu za plaćanje na rate
12 x 199,92 € (1.506,27 kn)
6 x 399,83 € (3.012,54 kn)

PROVJERITE STANJE U TRGOVINAMA

Poslovnica Raspoloživo Na upit

Jamstvo: 12 mjeseci

 • Opis
  Mini, ali moćan hibridni rezač s laserom i oštricom!
  Prvi svjetski stolni hibridni stroj za rezanje s laserom i oštricom koji integrira lasersko graviranje, lasersko rezanje i rezanje s oštricom u jedno, omogućujući vam rad sa super širokim rasponom materijala. To znači više mogućnosti za pripremu poklona za sve prilike. Prestanite brinuti da će vam ponestati ideja! Dizajniran da zadovolji SVE DIY potrebe. Prilagodite majice, torbe i naušnice za dekor, gravirajte na čaše i kutije da personalizirate kućne potrepštine i izrežite slagalicu da inspirirate djecu... xTool M1 (P1030264) je laserski rezač, laserski uređaj za graviranje i rezač s oštricama, integrirani u jedan stolni stroj koji je iznimno siguran i jednostavan za korištenje. Bilo za majstora, nastavnika, kućnog korisnika ili profesionalca, xTool M1 može vam pomoći da stvorite više nego što možete zamisliti.

  Dvije tehnologije u jednom stolnom računalu za više kreativnosti
  Uz tehnologiju lasera i noža, xTool M1 integrira lasersko graviranje, lasersko rezanje i rezanje oštricom u jedno. Nadilazi scenarije jednokratne uporabe za laserski alat ili stroj za rezanje oštrica, podržavajući obradu šireg raspona materijala, dajući više mogućnosti korisnicima da ispune svoje potrebe i ideje. xTool M1 koristi tehnologiju dvostrukog lasera za udvostručenje snage lasera. Verzija od 10 W dovoljno je snažna za rezanje lipe do 8 mm* u jednom prolazu. Osim toga, Compressed Spot tehnologija omogućuje ultravisoku preciznost od 0,01 mm , omogućujući prekrasne detalje u svakom dizajnu. xTool M1 koristi FAC leću za smanjenje laserske točke, s 0,15x0,18 mm na 0,08x0,08 mm , kako bi se postigla veća preciznost graviranja. Namjenski softver ne samo da podržava rad na prijenosnim i računalima; xTool M1 također se može upravljati s pametnim telefonom zahvaljujući njegovoj namjenskoj APP (lansiranje u kolovozu 2022.). Sa svojim softverom, xTool M1 omogućuje nesmetan rad na Windows / macOS / Android / iOS uređajima.

  Vizualni rad potpomognut kamerom
  Sa svojom širokokutnom kamerom od 16 MP, xTool M1 prikazuje pregled vašeg dizajna u radnom području. Umetnite svoj dizajn pomoću softvera i prilagodite ga točno onako kako želite da stane na materijal.

  - Automatski fokus: Vizualna identifikacija, podešavanje debljine i prepoznavanje materijala, kako bi se zajamčili rezultati visoke preciznosti i eliminirali problem ručnog podešavanja.
  - AI ekstrakcija slike: Odaberite željeni uzorak/obris pomoću kojeg će AI sustav automatski prepoznati. Zatim ga možete staviti na bilo koji materijal koji želite rezati ili gravirati.
  - Skupna obrada: AI sustav automatski otkriva oblik predmeta i obrađuje ih u serijama odjednom.
  - Razni materijali i proizvodi za rad
  - Nehrđajući čelik, akril, kraft papir, karton, drvena ploča, koža, plastika, MDF, staklo, mramor, keramika, žad i više. Podržava mnoge vrste materijala tako da kreativnost nije ograničena.

  Inovativni stroj koji je siguran za korištenje
  Poklopac filtrira plavu svjetlost kako bi zaštitio ljudske oči, a M1 se automatski zaustavlja kada je poklopac otvoren kako bi se izbjegle nezgode. EU paket standardno dolazi s uključenim pročistačem dima xTool (P5010135). Pročistač dima XTool koristi 3-slojnu filtraciju uključujući vrhunski aktivni ugljen i HEPA filtre za postizanje stope pročišćavanja od 99,97%, uklanjanje otrovnih para, prašine i neugodnih mirisa. Pročistač dima ne proizvodi više od 55 decibela* buke tijekom rada, dajući vam mirno radno okruženje.

  Sadržaj pakiranja:
  - xTool stroj 10W P1030264
  - Paket osnovnog materijala
  - Lagana podloga za rezanje (plava)
  - Podloga za rezanje s jakim prianjanjem (roza)
  - 5*45° zamjenska oštrica
  - Komplet ispušne cijevi
  - Pročistač dima xTool P5010135
  - Komplet za zamjenu filtera (unutar pročistača)

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.

Kliknite za razgovor