pin phone profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

Šifra proizvoda: 138666

Miš TT eSports by THERMALTAKE Level 10 M, Hybrid, gaming, žični + bežični, USB, crni

68,88
(
518,98
kn
)

Raspoloživo

Okvirni izračun cijene na web shopu za plaćanje na rate
12 x 5,74 € (43,25 kn)
6 x 11,48 € (86,50 kn)

Jamstvo: 12 mjeseci

Provjerite dostupnost u trgovinama
Raspoloživo
Na upit
 • Tehnička specifikacija
  Tip senzora (R) optički
  Broj tipki (R) 7
  Sučelje - periferija (R) USB 2.0
  Tehnologija povezivanja (R) žičana
  Osvjetljenje (R) da
  Razlučivost miša (R) 8200 dpi
  Podešavanje rezolucije (R) da
  Podešavanje težine (R) ne
  Boja (R) crna
 • Opis
  Gaming miš Level 10 M prvi je periferni proizvod za igre na sreću Level 10 čiji je cilj proširiti iskustvo Level 10 na izravnu interakciju s korisnicima. Njegov emocionalni dizajn snažno pojačava sveukupno uzbuđenje u igrama, a taj dizajn služi kao agent između igrača i igre, funkcionira kao samo iskustvo.
  Miš je izrađen od čvrstog aluminijskog materijala koji osigurava i trajnost i izdržljivost. Prozračna ventilacija smanjuje porast temperature u ruci, a prostor između miša omogućuje podešavanje visine i kuta putem osi upravljanja uvelike poboljšava udobnost korisnika. Osim toga, njegov programabilni dizajn omogućuje korisnicima upotrebu najopsežnije softverske aplikacije za prilagodbu postavki prema njihovim potrebama.

  PROZRAČNA VENTILACIJA
  Ovo rješenje za ventilaciju jača mogućnost bolje izmjene zraka i temperature kao sredstva pasivne ventilacije. Kroz perforiranu površinu značajno se smanjuju problemi kao što su intenzivna upotreba miša Level 10 M i porast temperature ruke.

  newegg
  3D UPRAVLJANJE
  Miš razine 10 dizajniran je s otvorenom strukturom između gornjeg i donjeg segmenta, a prostor između miša također služi za podešavanje visine i kuta putem osi upravljanja, uvelike poboljšavajući udobnost i udobnost korisnika.
  newegg
  INTELIGENTNI SOFTVER
  Miš razine 10 programirljivi je igrački miš koji može koristiti najopsežniji softverski program za prilagodbu postavki na temelju potreba igrača. Točnije, tipka Z može se programirati za prebacivanje do 5 igraćih profila. Ostale značajke poput stope anketiranja i 7 boja svjetlosnih efekata također se mogu prilagoditi softverom, čineći miš Level 10 M zaista nevjerojatnim mišem za profesionalne potrebe i kreativne potrebe.
  newegg
  DINAMIČNI RASPON BOJA
  Do 7 boja koje možete izabrati, Level 10 M miš omogućuje igračima da stvore osobnu atmosferu igara. Izuzetno, ispod probušene površine može se naći disati Battle Dragon!
  newegg
  ALUMINIJSKA BAZA
  Aluminijska baza jedan je od najtvrđih kemijskih materijala s karakterom visoke otpornosti na koroziju, a često se koristi u zrakoplovnoj industriji i arhitektonskoj namjeni. Miš razine 10 M dizajniran je od čvrstog aluminijskog materijala kako bi osigurao da korisnici neprestano doživljavaju i trajnost i izdržljivost u odnosu na kvalitetu i dugotrajno trajno iskustvo razine miša M 10.
  newegg
  LASERSKI SENZOR
  Miš razine 10 M opremljen je s 8200 DPI, podesivim od 800, 1600, 3200 do 5000 (zadana postavka) i prilagodljiv softverskom aplikacijom do 8200 DPI. S LED indikacijom na vrhu miša, igrač je neprestano i vizualno informiran o trenutnom statusu DPI-a i da izvrši promjene kad god je to potrebno.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.

Kliknite za razgovor