pin phone profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

GoPro Hero 10 – nova, moćna akcijska kamera s važnim poboljšanjima

GoPro Hero 10 – nova, moćna akcijska kamera s važnim poboljšanjima
GoPro je poznat po izradi vrhunskih, ako ne i najboljih akcijskih kamera na tržištu. Ništa drukčija priča nije ni s posljednjom - GoPro Hero 10 akcijskom kamerom, koja ima zapanjujuće specifikacije, čak i u odnosu na prethodnu. Saznajte što sve može!

Za većinu noviteta i poboljšanja na GoPro Hero 10 zaslužan je novi procesor GP2.

Snažan GP2 procesor ima brze performanse, osjetljivu kontrolu dodirom i dvostruku brzinu kadrova za besprijekorne snimke. Dizajniran posebno za zahtjevnu prirodu GoPro-a, GP2 je do sada daleko najbrži GoPro procesor.

Nova GoPro Hero 10 kamera nudi impresivna poboljšanja, počevši s razlučivošću. Snima 5K video sa 60 sličica u sekundi, 4K video sa 120 sličica u sekundi ili 2,4K video s 240 sličica u sekundi, sve s istim 23 MP senzorom. Osim toga, možete koristiti 8x Slow-Mo za snimanje usporenog kretanja u razlučivosti 2.7K i 240fps. Možete zaustaviti videozapise i snimiti fotografije od 15,8 MP koje će izgledati nevjerojatno. Snimajte s iznimnim detaljima, realističnim teksturama i zapanjujućim kontrastom, čak i pri slabom osvjetljenju. Slike izgledaju besprijekorno zahvaljujući novoj poplavnoj hidrofobnoj kapici leće, koja odbija vodu i istodobno pomaže u uklanjanju odsjaja leća.

Nova HyperSmooth 4.0 tehnologija omogućuje puno mirniju sliku a pruža i izvrsne performanse i izravnavanje horizonta s visinom granice nagiba, pa će vaši snimci biti savršeno poravnati.

Jedna od novosti je i novi način prebacivanja snimki: uz automatsko prebacivanje snimaka na GoPro cloud tijekom punjenja, prebacivanje na Quik aplikaciju (sada 30% brže), sada je moguć i upload preko USB kabela uz još 50% brže prebacivanje datoteka.

Vodootporna (do 10m) GoPro HERO 10 se može pohvaliti kvalitetnim LCD zaslonom u kombinaciji s glasovnom kontrolom dok je kamera malo veća i teža od starog modela ali zato nudi dulji rad na baterije (1720 mAh).

GoPro Hero 10 možete odmah kupiti u HGSPOT-u!

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.

Kliknite za razgovor