pin phone profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

I bi (svako) svjetlo!

I bi (svako) svjetlo!
Uređivanje doma puno je više od stavljanja idealnog namještaja, tepiha i biljaka. Većina ljudi smetne s uma onaj završni dodir, koji omogući domu da postane prava mala oaza.

Ako ste se ikada našli u situaciji da vašem domu fali "ono nešto" da postane savršen, a niste sigurni što je to - stanite i sjetite se koliko ste razmišljali o rasvjeti. Većina nas rasvjetu vidi samo kao soluciju da ne sjedimo u mraku. Obično "zalijepimo" na plafon dvije, tri plafonijere i nadamo se da će žarulja trajati duže od dva mjeseca, da se ne moramo penjati na ljestve i mijenjati ih. Unutarnja rasvjeta u stanu puno je važnija od toga. Ona je točka na "i" u ambijentu životnog prostora i najlakši način za pretvoriti svaki dom u vaš dom.

Upoznajte Philips Hue

Rasvjetno rješenje od genijalaca u Philipsu, Hue je ekosustav lampi, LED traka, raznih žarulja i spojnih točaka koje pretvaraju vaš životni prostor u carstvo čarolije. Napravite razne profile svjetla za razne situacije u danu, odredite kad će se svjetla paliti i gasiti ili koja svjetla će raditi zajedno da stvore poseban ambijent - neka cijela rasvjeta u vašem domu bude na vašem dlanu.

Sada vjerojatno sjedite u stanu u kojem fizički palite razna svjetla u raznim sobama na prekidač koji se nalazi s druge strane sobe. S Philips Hue setovima rasvjete možete upravljati zasebnim svjetlima u stanu, postavljenim na raznim ključnim točkama koje su vama od značaja. Sve to dok sjedite na udobnom kauču - Philips Hue kontrolirate preko svog mobitela, gdje god da se nalazite.

Jednostavan početak

Započnite svoj put prema idealnom ambijentu malim, ali sigurnim koracima. Od sad u HGSPOT-u pronađite osnovne Philips Hue setove, uz koje ćete bez muke vidjeti kako će vaš novi ambijent izgledati u lokaliziranom dijelu vašeg doma. Budući da setovi sadrže i spojne točke, na njih ćete vrlo jednostavno kasnije nadograditi i više Hue proizvoda, kako biste svoj dom stvarno stvorili idealnim.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.

Kliknite za razgovor