pin phone profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

Prvi u Hrvatskoj nudimo 5. generaciju

Prvi u Hrvatskoj nudimo 5. generaciju
Amazon Echo Dot (5. gen) napokon je stigao, a nudi 5x više značajki. Nova 5. generacija Echo Dot pametnog zvučnika najbolji je način da uskočite u Alexa ekosustav. Prvi smo u Hrvatskoj koji nudimo 5. generaciju i dostupna je odmah.

Izvorno zamišljena kao alternativa vrhunskom Echou, manja verzija nudi istu Alexa interakciju, kontrolu pametne kuće i pristup stotinama tisuća Alexa vještina. A zahvaljujući puno nižoj cijeni, moguće je dodati zvučnik u mnoge prostorije u vašem domu bez trošenja novca. Počevši s trećom generacijom Echo Dot, Amazon je ponudio nadograđenu verziju s važnom prednošću: satom. To ga je učinilo savršenim za dodavanje na noćni ormarić ili bilo gdje drugdje gdje trebate vidjeti koliko je sati.

Model pete generacije ima isti dizajn, ali sa znatno poboljšanim zaslonom sata i drugim sjajnim novim značajkama.

Jasniji zaslon s više informacija

Glavna značajka novog modela je poboljšani LED zaslon. Umjesto da samo možete prikazati vrijeme kao prethodna dva modela, sada možete vidjeti dodatne informacije poput naslova pjesme, vremenskih uvjeta, broja dostupnih Alexa obavijesti i više. Za jutarnja buđenja novi akcelerometar na vrhu zvučnika omogućuje vam da jednostavno odgodite alarm dodirom. Također možete pauzirati pjesmu, prekinuti poziv ili zaustaviti mjerač vremena. To je još jedan zgodan način za brzu kontrolu bez potrebe za pozivanjem Alexe.

Bolja kvaliteta glazbe

Amazon obećava bolju kvalitetu zvuka zahvaljujući 1,73-inčnom prednjem zvučniku. To je nadogradnja naspram 1,6-inčnog zvučnika iz četvrte generacije. Kvaliteta zvuka je doista poboljšana, a kvaliteta basa više se ističe u određenim pjesmama. Jedna velika promjena koju treba primijetiti kod nove Echo Dot generacije sa satom je da je Amazon uklonio 3,5 mm linijski izlazni priključak dostupan u prethodnoj verziji.

Pametni dom čini još boljim

Što se tiče pametnog doma, novi Echo Dot 5. generacije nudi dvije praktične nove značajke. U kombinaciji sa senzorom pokreta koji je stigao u prethodnoj generaciji, model pete generacije puno je više od pametnog zvučnika. Ugrađeni senzor može pratiti temperaturu u vašem domu te možete stvoriti rutinu za automatsko uključivanje ventilatora nakon što se postigne određena temperatura. Još jedan veliki plus je to što zvučnik sada ima ugrađenu eero Wi-Fi tehnologiju. Uz to, pametni zvučnik možete koristiti kao dio veće eero mreže. Sve dok imate jedan eero usmjerivač koji radi u vašem domu, možete koristiti Echo Dot kao Wi-Fi ekstender.

Najbolji način da uživate u Alexa asistenciji

Amazonov Echo ekosustav i dalje prednjači na tržištu pametnih domova zahvaljujući snazi Alexe, uz nisku cijenu i jednostavnost hardvera. Echo Dot pete generacije najbolji je način da većina ljudi uživa u Amazonovoj liniji pametnih zvučnika. Iako kvaliteta zvuka nije zapanjujuća, nadograđeni zaslon odličan je način da vidite vrijeme, vremensku prognozu, naslove pjesama i još mnogo toga. Dodavanje temperaturnog senzora i eero funkcionalnosti također pomažu učvrstiti pristup zvučnika pametnom domu koji je svjestan troškova, ali bogat značajkama. Bez obzira jeste li početnik ili stručnjak za pametnu kuću, ovaj izvrstan uređaj čini izvrsnu kupnju.

Stvori svoju oazu mira

Ono što je najbolje od svega svoj Amazon Echo Dot 5. generacije možeš upariti s mnoštvom drugih pametnih uređaja i udobnost vlastitog doma podići na najvišu razinu. Za sve one koji vole uživati u rasvjeti svog doma i sve svijetli kao da je Božić, savršena dopuna su Philips Hue sustavi koji nude igru svjetla i boja. Nadalje, oni koji vole uživati u sigurnosti svog doma bez neželjenih i nepozvanih gostiju, Anker Eufy security pružit će vam sve što treba vašoj sigurnosti. Naposljetku za sve detaljiste donosimo vam kategoriju proizvoda Sonoff smart home. Pametne utičnice, kontroleri i konektori samo su početak vaše igre u svom pametnom domu.

Preostaje jedno vrlo jednostavno pitanje – crni, bijeli ili plavi?


Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.

Kliknite za razgovor