pin phone profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

Rock koncert u dnevnom boravku

Rock koncert u dnevnom boravku
Marshall već 60 godina proizvodi vrhunska gitarska pojačala, koje koriste najveći bendovi na svijetu. Ne postoji glazbenik na ovom svijetu koji nije bar jednom čuo za Marshall, a definitivno ne postoji gitarist koji nije bar jednom zamislio svirati na istome.

Uz tako bogat pedigre na svjetskoj glazbenoj sceni, Marshallov logo je prerastao snove gitarista i postao značka za kvalitetan, bogat i seksi zvuk. Zato i nije čudno da su njime ukrasili svoju seriju Bluetooth zvučnika. 

Snaga u svim veličinama

Marshall je za svoje zvučnike donio vrlo hrabru odluku: sagledati cijeli spektar Bluetooth zvučnika i napraviti vruće rješenje za svakog. Od malih vodootpornih Embertona, preko lako prenosivih Stockwell II zvučnika, do masivnih Stanmore II zvučnika, koji su sposobni otpuhati krov sa svake zgrade. U svakoj situaciji i za svakog, Marshall ima rješenje. A HGSPOT ima Marshall.

Jedinstven raspored zvučnika

Za razliku od mnogih proizvođača, Marshall je u gotovo sve svoje zvučnike odlučio staviti i tweeter i subwoofer. Cijela ponuda Marshall zvučnika, osim Embertona (koji je izuzetak kako bi postigao vodootpornost), svi zvučnici imaju svoj zasebni (neki manji, neki veći) dubokotonac, kako bi postigli onu bogatu kvalitetu zvuka na koju smo navikli uz ime Marshall.

Predivan izgled u svakom okruženju

Bilo to da koristite zvučnik kao pozadinski izvor lagane glazbe na pecanju ili kao centar najveće zabave koju vaš dom može podnijeti, imamo Marshallov zvučnik za vas. Još bolje od toga, svaki zvučnik u ponudi neće izgledati kao da ne pripada prostoru oko sebe, budući da ga klasičan, ali moderan izgled u isto vrijeme ističu i sakrivaju.

Cijelu ponudu Marshall zvučnika možete pronaći u HGSPOT-u. Obgrlite se odličnim zvukom i doživite rock koncert gdje god da jeste.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.

Kliknite za razgovor