pin phone profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

Svi smo mi gameri uz HyperX

Svi smo mi gameri uz HyperX
Igrati se je nešto što nam je svima urođeno. Istraživanja pokazuju da se sve više ljudi okreće igranju kad dođu doma, a to postaje još bolje uz HyperX periferiju!

Iako nekad rezervirano samo za one koje je društvo smatralo "asocijalnim" i "neperspektivnim" ljudima, danas je gaming scena veća od filmske i glazbene ukupno, te neprekidno raste iz godine u godinu. Stariji i iskusni gaming vukovi sjećaju se HyperX-a kao brenda stvorenog za lak i brz gaming, pogotovo za one koji žele što jednostavnije ući u svijet mogućnosti i mašte. Pa, od samih začetaka do sad - ništa se u HyperX svijetu promijenilo nije.

Svi smo mi gameri

HyperX u svojoj ponudi miševa i tipkovnica nudi proizvode koji pašu svakoj ruci, ali i svakom novčaniku. Bilo da je netko fan glasne mehanike ili nježne membranske tipkovnice - ta opcija postoji, samo je treba prihvatiti. U svijetu miševa je opće poznato da je HyperX apsolutni kralj FPS igara, zbog čega svoje miševe razvijaju u smjeru brzine, izdržljivosti i preciznosti.

HyperX, kao svaki pravi gaming brend, svijetli i po danu i po mraku. Uz njihov odličan softver za kontrolu svjetlosti na periferiji možeš osigurati jednako osvjetljenje u cijelom setup-u, kako bi se osjećaj pobjede osjećao na cijelom stolu.

Perfektan zvuk

Znamo. HyperX, ma koliko stvarao predivne tipkovnice i ultra-brze miševe, zauvijek će biti poznat po svojim slušalicama i mikrofonima. I to ne bezrazložno - Cloud serija slušalica toliko je prepoznatljiva da je skoro postala sinonim za gaming slušalice, dok je Quadcast mikrofon prisutan u većini podcastova, gaming streamova i gaming setupa igrača koji drže do vrhunskog zvuka.

Neovisno o preferencijama, HyperX je, poput Kingstona, brend koji drži do kvalitete izrade, ali i vrhunskih performansi. Postoje brendovi koji više svijetle i brendovi koji slabije rade, no HyperX je jedan od rijetkih brendova koji će uvijek napraviti točno ono što se od njega očekuje - pružiti vrhunski proizvod.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.

Kliknite za razgovor