pin phone profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

Upoznaj HGPC obitelj i odaberi računalo za sebe

Upoznaj HGPC obitelj i odaberi računalo za sebe
Osluškivanjem tržišta te želja i potreba potrošača, uz neophodno iskustvo naših ljudi na tržištu, nastala su računala vrijedna pažnje. Predstavljamo vam HGPC računala. Ova računala zbilja vrhunske izrade dolaze u čak 3 varijante.

Upoznajte HGPC obitelj: HGPC Office idealan je za uredske poslove i rad s tekstualnim i tabličnim dokumentima, HGPC Multimedia je idealan za gledanje filmova, serija i općenito medijski sadržaj, a HGPC Gamer je vaš najbolji gaming partner. Sva naša računala dolaze s garancijom od 5 godina uz redovno održavanje u našem servisu.

Ako tražite vrhunsko računalo koje će zadovoljiti sve vaše potrebe, HGPC računala su pravi izbor. Mogu se kupiti samo u HGSPOT-u, gdje će vas naši stručnjaci posavjetovati kako biste pronašli najbolje računalo za vas.


UPOZNAJTE NAJBOLJE


HGPC Office

HGPC Office računala namijenjena su poslovnim ljudima i za uredske poslove. Ona su dizajnirana kako bi poboljšala i olakšala rad poslovnih osoba te im pružila sve što im je potrebno za njihov rad i obavljanje posla. Računala su opremljena najnovijim procesorima i grafičkim karticama koji osiguravaju visoku performansu i brzinu rada. Imaju veliku količinu radne memorije i prostora na disku što omogućuje neometan rad s velikim količinama podataka i datoteka. To osigurava da će svaki vaš zadatak biti uspješno izvršen, bez obzira na to koliko je složen. Svi oni koji računalo koriste u poslovne svrhe trebali bi odabrati upravo HGPC Office računala. Ona su dizajnirana tako da pružaju sve što je potrebno za uspješan rad i obavljanje posla, a istovremeno su stabilna i dugotrajna.


HGPC Multimedia

HGPC Multimedia računala idealna su za sve one koji računalo koriste za opuštanje, razonodu i pregled svih fotografija sa zadnjeg putovanja. Ona su posebno dizajnirana za gledanje filmova, serija i drugih medijskih sadržaja. Računala su opremljena suvremenim komponentama koje su potrebne za reprodukciju medijskih sadržaja, poput filmova, serija i fotografija. Također vrhunske komponente ovog računala omogućuju gledanje filmova i serija u 4K rezoluciji. Dizajnirana su tako da se estetski savršeno uklapaju u svaki prostor, što čini da se ne uklapaju samo u radni, već i u dnevni prostor ili spavaću sobu. Za sve one koji računala koriste u privatne svrhe i žele uživati u multimedijalnom sadržaju pravi odabir je HGPC Multimedia.


HGPC Gamer

HGPC Gamer računala dizajnirana su za sve ljubitelje gaming svijeta. Pružaju nezaboravno iskustvo igranja i donose svijet igre u još boljem izdanju. HGPC Gamer računala dizajnirana su da pruže maksimalnu izvedbu i dovedu vas do sigurne pobjede. Računalo je opremljeno suvremenim softverom koji je potreban za igranje igara, poput NVIDIA RTX ili AMD Radeon grafičke kartice, koja omogućuje igranje igara u visokoj rezoluciji i s visokim frame rate-om. Izvanredna kvaliteta izrade i korištenje samo komponenti renomiranih proizvođača osiguravaju da HGPC Gamer računala imaju dug vijek trajanja i da su stabilna. HGPC Gamer računalo idealno je za sve prave gamere koji žele maksimalnu izvedbu i nezaboravno iskustvo igranja. Za sve gamere sa stilom.

Preostaje nam jedno vrlo jednostavno pitanje, koji je Tvoj HGPC odabir?

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.

Kliknite za razgovor