pin phone profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

Šifra proizvoda: 138500

Robotski usisavač ROBOROCK S5 Max, crni

2.799,00
kn

Okvirni izračun cijene na web shopu za plaćanje na rate
12 x 233,25 kn
6 x 466,50 kn

Jamstvo: 24 mjeseca

Obavijesti me kada artikl postane raspoloživ

 • Opis
  Roborock S5 Max je pametan robot koji je dizajniran za duge cikluse čišćenja (do 150 minuta), a služi kao vakuum i mop. Pametnija navigacija omogućuje mu da se inteligentno kreće ravnim stazama i izbjegava prepreke. Kapacitet spremnika vode do 290 ml, preko 200 četvornih metara površine je u potpunosti pokriven.

  Kontrole na vrhu Roborock S5 Max minimalne su i moderne. Vrh vakuuma ima samo najjednostavnije kontrole koje uključuju:
  ČISTI - za pokretanje ili pauziranje ciklusa čišćenja,
  HOME - za vraćanje robota u bazu za punjenje.

  Visoko precizni laserski senzor raspona LDS skenira sobu pri 300RPM, pametni senzori na Roborock S5 Max pomažu u poboljšanju ciklusa čišćenja. Ovi senzori omogućavaju pametniju navigaciju i pomažu u sigurnijem području čišćenja.

  SLAM / LDS: Senzori skeniraju sobu u brzini od 5 x 360 / sekundi za podatke o udaljenosti, a zatim će se izračunati SLAM algoritmom za generiranje karte u stvarnom vremenu. Na temelju tih rezultata planirat će se optimalna ruta za najučinkovitije čišćenje.

  Zaštita od sudara: Omogućuje S5 da bolje vidi prepreke i kreće se oko njih.
  Protiv pada: Pomaže uočavanju rizika od pada poput stepenica te sprječava da Roborock padne s njih.
  Otpornost na zastoj: Ako se Roborock nađe na tijesnom mjestu, ova će mu tehnologija pomoći da se istisne i spriječi da se zaglavi stoga ga ne treba "spašavati".

  Budući da Roborock S5 Max dolazi s mogućnosti uspostavljanja sa wifi vezom, to također znači da ima naprednu tehnologiju digitalnog mapiranja. Dio te tehnologije su zonirana čišćenja. Kako Roborock čisti, čini kartu vašeg prostora. Zatim možete pomoću te karte odvojiti različite zone poput "kuhinje", "spavaće sobe" itd. Pomoću aplikacije pošaljite Roborock izravno u određene sobe ili ih blokirajte, a S5 Max će ih preskočiti u potpunosti. Digitalni "No-go" zone, ako želite blokirati prostor na drugi način. Lokacije koje bi lako mogle biti problem za vakuum robota mogu se sigurno preskočiti pomoću Roborock S5 Max jednostavnim prepoznavanjem područja na aplikaciji. Jedinstvenim dizajnom ladica, mop možete brzo i jednostavno umetnuti i uklanjati, bez prevrtanja robota ili uklanjanja spremnika vode. Glavna četka, spremnik za vodu i prašinu, za jednostavno održavanje filter za zrak koji se može prati i mop jastučić su dio ovog robota. Postavite čišćenje i brisanje ograničenih područja putem APP-a. Kad je priključen, voda se isključuje, što omogućuje da S5 Max bude spreman za rad. Zakažite čišćenje određenog prostora u različito vrijeme, različite dane. Penje se lako preko 0,8 inča (2 cm) visokih pragova i tepiha. Automatski se prebacuje u turbo način prilikom čišćenja tepiha. Robot će se automatski napuniti kad je snaga manja od 20% i procijeniti potrebno vrijeme punjenja u skladu s površinom neiskorištenog područja. Kad snage bude dovoljno, robot će nastaviti čistiti područje. Selektivno košenje prostora omogućuje korisnicima odabir specifičnih prostorija za pranje, postavljanje odgovarajućeg protoka vode i jačine vakuuma za svaku prostoriju. Maksimalno usisavanje do 2000 Pa hidrostatičkog poboljšanja zračnih kanala, smanjenje otpora vjetra, poboljšanje kapaciteta upijanja prašine.

  Vrste podova: tepih, keramičke pločice, mramorni pod, šareni tepih, drveni pod.
  Kapacitet kutije za prašinu: 460ml
  Kapacitet spremnika za vodu: 290ml
  Usisavanje (pa): 2000Pa
  Buka (dB): 60dB
  Snaga (W): 58W
  Napon (V): 14,4 V

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.

Kliknite za razgovor