pin phone profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

Šifra proizvoda: 156677

Robotski usisavač ROBOROCK S7, crni

549,00
(
4.136,44
kn
)
508,98
(
3.834,91
kn
)

Raspoloživo

Okvirni izračun cijene na web shopu za plaćanje na rate
12 x 42,42 € (319,58 kn)
6 x 84,83 € (639,15 kn)

PROVJERITE STANJE U TRGOVINAMA

Poslovnica Raspoloživo Na upit

Jamstvo: 24 mjeseca

 • Opis
  Novi Roborock S7 predstavlja novu razinu učinkovitosti čišćenja za vaš dom.

  Prvi robotski usisavač na svijetu s VibraRiseTM tehnologijom za učinkovito mokro čišćenje. Sonic tehnologija omogućuje vibracije tkanine od mikro vlakana i doseže čak 3000 vibracija u minuti. Ugrađen je snažan Qualcommov procesor koji pruža tlocrte u stvarnom vremenu, tako da ćete uvijek znati gdje se robot nalazi.

  Točna LiDAR navigacija
  Visoko precizna LiDAR navigacija omogućuje učinkovito dnevno i noćno planiranje rute stvaranjem točnih modela vašeg doma tijekom čišćenja.

  25% veća snaga usisavanja
  Opremljen unaprijeđenim HyperForce sustavom koji omogućuje veću snagu usisavanja do 25000Pa, što se posebno odnosi na usisavanje tepiha.

  Inteligentno pranje podova
  Roborock S7 opremljen je najnaprednijim senzorima koji otkrivaju vrstu podloge. Na taj način automatski će podići krpu na tepihu i tako neće smočiti vaše tepihe.

  Skeniranje u više razina
  Podržava do četiri kata s različitim tlocrtima. Svaki kat, međutim, može imati do 10 "no-go" područja koje usisavač ne čisti.

  Pametno punjenje
  Prilikom čišćenja vrlo velikih prostora, robot procjenjuje količinu energije potrebne za preostalo područje i puni kapacitet baterije točno toliko da završi svoj posao.


  Podesivo usisavanje i razina vode
  Nakon što su sobe identificirane, možete odabrati posebne prostorije za čišćenje, planirano usisavanje i postaviti snagu usisavanja i protok vode prema prostoriji za usisavanje.

  VibraRiseTM
  Sonic tehnologija pretvara vaš usisavač u učinkovitu perilicu poda. Krpa vibrira pri 3000 vibracija u minuti, što u kombinaciji s velikim spremnikom za vodu od 300 ml čini idealnu kombinaciju.

  Kontrola aplikacija i glasovno upravljanje
  Postavite rasporede, očistite posebne sobe, prilagodite protok vode i druge postavke izravno iz aplikacije. Koristite Alexa i Roborock Plus ili Google Home za potpune opcije glasovnog upravljanja.

  Napredna plutajuća četka
  Roborock S7 opremljen je naprednom i poboljšanom četkom koja se prilagođava vrsti poda i uvijek održava najučinkovitiju udaljenost od poda.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.

Kliknite za razgovor