pin phone profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

Šifra proizvoda: 118381

Slušalice APPLE AirPods2 s kutijicom za punjenje, TWS, bijele (mv7n2zm/a)

1.249,00
kn
(
165,77
)

Raspoloživo

Okvirni izračun cijene na web shopu za plaćanje na rate
12 x 104,08 kn (13,81 €)
6 x 208,17 kn (27,63 €)

PROVJERITE STANJE U TRGOVINAMA

Poslovnica Raspoloživo Na upit

Jamstvo: 12 mjeseci

 • Opis

  ČUDO NEČUVENO
  Nenadmašne bežične slušalice sada imaju još veću autonomiju baterije i novu kutijicu za punjenje. Čim ih izvadiš, spremne su za suradnju sa svim tvojim uređajima. Staviš ih u uši i odmah se povezuju. A zvuče vrhunski. AirPods su pravo malo čudo.

  SAVRŠENO BEŽIČNE.
  Nakon što ih upariš jednim dodirom, AirPods slušalice automatski se aktiviraju i više ih ne trebaš ponovno povezivati.1 Jednako se tako i lako koriste. Same prepoznaju kada su ti u ušima i odmah prestaju s radom čim ih izvadiš. I, naravno, odlično se slažu sa svim tvojim uređajima, bio to iPhone, Apple Watch, iPad ili Mac.

  OVO MORAŠ ČUTI.
  Zahvaljujući Appleovom čipu H1 za slušalice, AirPods se brže i stabilnije bežično povezuju s tvojim uređajima — do 2 puta brže prilikom prebacivanja s jednog aktivnog uređaja na drugi2 te 1,5 puta brže prilikom uspostave poziva.3 Igre, glazba, podcasti: sve zvuči odlično.

  POLOŽIŠ IH. NAPUNIŠ IH.
  AirPodse vratiš u kutijicu za bežično punjenje, kutijicu staviš na podlogu za punjenje s certifikatom Qi. I nema dalje, to je to. LED indikator na prednjoj strani kutijice pokazuje ti da se AirPods pune. A kad ti podloga za punjenje nije pri ruci, možeš ih puniti putem Lightning priključka.

  24 SATA SLOBODE.
  S potpuno napunjenim AirPods slušalicama možeš slušati muziku rekordnih4 5 sati5 i razgovarati do 3 sata.6 I nikada te neće ostaviti na cjedilu jer njihova kutijica za punjenje može pohraniti količinu napajanja dostatnu za više od 24 sata slušanja.7 Trebaš brzinsko punjenje? Vratiš ih u kutijicu na 15 minuta i dobivaš još 3 sata slušanja8 ili do 2 sata razgovora.9 A kada želiš provjeriti koliko ti je baterije još ostalo, samo ih približiš svojem iPhoneu.

  SPOJE SE ZA SEKUNDU. SVIRAJU SATIMA.
  AirPods se trenutačno povezuju s tvojim iPhoneom i Apple Watchem, a zvuk se u tren oka prebacuje s jednog na drugi uređaj. Želiš slušati nešto na svom Macu ili iPadu? Samo odaberi AirPods na njima.1 Jednostavno. Čudesno

  JEDNA PJESMA ZA ČETIRI UHA.
  Zahvaljujući opciji dijeljenja zvuka,10 pjesme, podcaste ili streamane audiozapise možeš slušati zajedno s još nekim tko ima slušalice AirPods — i još ćete imati odvojene kontrole glasnoće. Ako su ti AirPods u kutijici, samo ih približi iPhoneu ili iPadu s kojim želiš podijeliti zvuk i poveži ih jednim dodirom. A ako su ti već u ušima, uređaju jednostavno približi svoj iPhone.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.

Kliknite za razgovor