phone

NAJVEĆI BLACK FRIDAY STIŽE U HGSPOT

Dobro došli u senzacionalne Black Friday popuste! Ove godine smo za Tebe pripremili odlične akcije u poslovnicama, ali i na webu. Od ponoći s četvrtka na petak, pa sve do ponedjeljka, pronađi popuste na više tisuća artikala do ogromnih 80%!

***VAŽNO***
Količine akcijskih artikala su ograničene! Moguće je kupiti jedan primjerak svakog proizvoda za osobne svrhe. Raspoloživost po poslovnicama i stanje na webshopu ažurira se svakih sat vremena.

Tijekom trajanja BLACK FRIDAY akcije u svim HGSPOT poslovnicama, kao i izvan njih gdje se sakuplja veća količina ljudi obavezno je nošenje maski, kao i dezinfekcija ruku prilikom ulaska u poslovnicu te održavanje distance. Molimo sve kupce da se pridržavaju svih Stožerom propisanih mjera i ponašaju odgovorno kako bi zaštitili sebe i druge.

Akcija počinje za:

00
DANA
00
SATI
00
MINUTA
00
SEKUNDI

Akcija traje od 26.11.2021 u 00:00 za kupnju u webshopu te od 08:00 za kupnju u poslovnicama te traje do 29.11. ili do isteka zaliha. Navedene cijene vrijede za sve vrste plaćanja u poslovnicama te za kartično plaćanje na webshopu. Rezervacije proizvoda nisu moguće. Za više informacija, obratite nam se na Facebooku i Instagramu ili na email [email protected]

Pretraži
{{currentPage+1}}/{{numberOfPages()}}

😲 ZOOOINKS!!! Nažalost nismo pronašli niti jedan proizvod 😒

Rasprodano
akcija
Demo proizvod {{row.naziv}}

Šifra: {{row.sifra}}

Popust:
{{row.popust}}% Samo na webshopu Samo u poslovnici

Šifra: {{row.sifra}}

{{row.naziv}}

Popust:
{{row.popust}}% Samo na webshopu Samo u poslovnici

{{row.stara_cijena}}
{{row.nova_cijena}} kn
{{currentPage+1}}/{{numberOfPages()}}

Napomena: Akcija traje od 26.11.2021. do 29.11.2021 ili do isteka zaliha te se odnosi na asortiman u HGSPOT poslovnicama i na webshopu. Navedene cijene odnose se na sve vrste plaćanja u poslovnicama te na kartično plaćanje u webshopu. Moguća je kupnja samo jednog primjerka svakog artikla, u nekomercijalnu, maloprodajnu svrhu. Rezervacije nisu moguće. Cijene su izražene u kunama. PDV je uključen u cijenu. Količine su ograničene. Fotografije su ilustrativnog karaktera te ne moraju u potpunosti odgovarati izgledu proizvoda.