pin phone profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

Šifra proizvoda: 144151

Bluetooth slušalice SONY WF-1000XM4, TWS, ANC, crne

Cijena na web shopu

2.102,93
kn

Raspoloživo

Okvirni izračun cijene na web shopu za plaćanje na rate
12 x 175,24 kn
6 x 350,49 kn

PROVJERITE STANJE U TRGOVINAMA

Poslovnica Raspoloživo Na upit

Jamstvo: 24 mjeseca

 • Opis
  Vaš svijet. Ništa drugo.
  Izvanredan doživljaj slušanja prilagođen vama. Potpuno bežične slušalice WF-1000XM4 predstavljaju novu razinu najbolje blokade buke i kvalitete zvuka na tržištu. Dizajnirane tako da stanu u svako uho, nude personalizirani doživljaj koji se prilagođava svakoj situaciji.

  Najbolja blokada buke na tržištu – sada još i bolja
  Sve je u slušalicama WF-1000XM4 dizajnirano od temelja. Primjer su naš novi integrirani procesor V1, posebno razvijen za Sony, koji blokira više buke no ikad, nova pogonska jedinica boljih performansi, mikrofoni sa zvučnim senzorima te inovativni umeci za uši koji izoliraju buku za stabilnije prianjanje.

  Doživite i sami blokadu buke - Integrirani procesor V1
  Posebno dizajniran za Sony, naš novi integrirani procesor V1 podiže blokadu buke našeg nagrađivanog čipa QN1e na novu razinu. Poboljšana blokada buke i tehnologija Bluetooth "Sustav na čipu" nudi najvišu razinu blokade buke na tržištu i pritom koristi manje snage.

  Smanjenje buke vjetra
  U potpunosti ćete uživati čak i na vjetrovite dane. Način automatskog smanjenja buke vjetra prepoznaje vjetar te automatski prigušuje njegov zvuk.

  Čujte više zvukova iz okoline
  U načinu rada za zvuk iz okoline slušalice WF-1000XM4 registriraju više zvukova iz vašeg okruženja no ikad prije, što znači da možete uživati u prirodnom doživljaju slušanja i ostati povezani sa svojim okruženjem.

  Izvanredna kvaliteta zvuka
  Zahvaljujući posebno dizajniranim 6-milimetarskim pogonskim jedinicama, reproduciraju dinamičan zvuk unatoč malim dimenzijama, a vrlo elastična membrana podržava bogat raspon basa. Integrirani procesor V1 također poboljšava kvalitetu zvuka i smanjuje izobličenje te omogućuje obradu LDAC-a i DSEE Extreme.

  Sve vam je nadohvat ruke
  Slušalice WF-1000XM4 imaju intuitivne dodirne postavke, npr. dodirom na lijevu slušalicu prijeđite s blokade buke na ambijentalni zvuk, dugim dodirom uključite Quick Attention ili dvostrukim dodirom na desnu prijeđite na sljedeću pjesmu. Štoviše, svakoj slušalici možete dodijeliti vlastitu funkciju pomoću aplikacije Headphones Connect.

  Manja veličina, bez kompromisa
  Promijenili smo unutarnji dizajn da bi slušalice WF-1000XM4 bile 10 % manje od prethodne generacije, ali pritom nismo žrtvovali kvalitetu zvuka ni trajanje baterije. Uz masu od samo 7,3 g dovoljno su lagane za cjelodnevno nošenje. Kućište za punjenje manje je za 40 %, no i dalje omogućuje 16 sati punjenja u pokretu.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.

Kliknite za razgovor