pin phone profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

Šifra proizvoda: 133831

Društvena igra - QWIXX (HR)

11,81
(
88,98
kn
)

Okvirni izračun cijene na web shopu za plaćanje na rate
12 x 0,98 € (7,42 kn)
6 x 1,97 € (14,83 kn)

Jamstvo: -

Obavijesti me kada artikl postane raspoloživ

  • Opis
    Qwixx je jedna od najboljih R&W igara (Roll and Write / “baci kockice i zapiši”). Postoji nekoliko verzija, a predstavljamo Vam originalni Qwixx. Ukoliko ste nekada voljeli bacati kockice i igrati Jamb, Qwixx ćete jednostavno obožavati! Spremite se za bržu, dinamičniju i uzbudljiviju igru kockicama od svih koje ste ikada probali. Ono što Qwiixx čini posebnim jeste da u igri svi učestvuju. Kada jedan igrač baci kockice, i svi ostali igrači mogu iskoristiti taj rezultat. Što više ikesva na bodovnom listiću, to više poena za igrača. Ko prvi zatvori red je u prednosti, ali nije pobjedio. U zavisnosti koje boje je zatvoreni red, kockica u toj se odlaže i više se na baca. Igra se nastavlja sa 5 kockica, što još više doprinosi uzbuđenju i donošenju pravih odluka.

    Qwixx je klasična jednostavna igra, brzo i lako se objašnjava, ali svaka odluka može biti krucijalna. Uzbudljiva je do samog kraja, jer se tek tad saznaje pobjednik. Partija traje oko 15 minuta, pa je zato “revanš” obavezan. Qwixx je Jamb današnjice!

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.

Kliknite za razgovor