pin phone profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

Šifra proizvoda: 151619

Društvena igra RIJEČKALICA, 2-4 igrača, dob 8+

169,99
kn

Raspoloživo

Okvirni izračun cijene na web shopu za plaćanje na rate
12 x 14,17 kn
6 x 28,33 kn

PROVJERITE STANJE U TRGOVINAMA

Poslovnica Raspoloživo Na upit

Jamstvo: -

 • Opis
  Jedna tema, jedno slovo i 12 sekundi

  Pronađi riječ na zadanu temu i slovo, budi najbrži i osvoji bodove. Pobjednik je igrač koji prvi sakupi 100 bodova. Riječkalica je igra za dva do četiri igrača od sedam godina naviše. Sama igra vodi igrače kroz pitanja, zadaje im teme i početna slova. Što igrači brže daju točne odgovore, to pitanja postaju sve teža. U suprotnom, postaju lakša. Time se igra prilagođava svim razinama znanja i dobi igrača. Uz više od 3000 pitanja tu su i razni izazovi koji igru čine još napetijom!

  Prilagođava se svim razinama znanja i dobi igrača. 1 tema-1 slovo-12 sekundi. Riječkalica! Pronađi odgovarajuću riječ! 3000 pitanja. Što brže daš odgovor, osvajaš više bodova!
  Virtualni voditelj igre će se pobrinuti za sve: objasniti pravila, postavljati pitanja i brojati bodove! Umjetna inteligencija analizira odgovore igrača i prilagođava se njima. Igrači svih razina znanja i dobi mogu igrati zajedno i imati šansu za pobjedu! Odgovorio si 6 sekundi prije kraja odbrojavanja. Osvajaš 6 bodova!

  Kako se igra? U ovoj igri spretnog pronalaženja odgovora potrebno je pronaći riječ na zadanu temu i slovo. Riječkalica te vodi kroz igru i zadaje teme i početna slova za pojmove. Što brže odgovaraš na pitanja, veći broj bodova dobiješ! Što si bolji u rješavanju pitanja, to ona postaju izazovnija. Ukoliko ti se zareda serija loših odgovora, Riječkalica će se prilagoditi i postavljati lakša pitanja kako bi sustigao ostale igrače. Pobjednik je onaj koji prvi sakupi 100 bodova.

  Broj igrača: 2-4 igrača.
  Vrijeme igre: 15 min
  Dob: 8+

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.

Kliknite za razgovor