pin phone profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

Šifra proizvoda: 133832

Društvena igra - The Game (HR), 1-5 igrača, dob 8+

11,81
(
88,98
kn
)

Raspoloživo

Okvirni izračun cijene na web shopu za plaćanje na rate
12 x 0,98 € (7,42 kn)
6 x 1,97 € (14,83 kn)

Jamstvo: -

Provjerite dostupnost u trgovinama
Raspoloživo
Na upit
 • Opis

  Društvena igra Nürnberger - The Game (HR)  Igrači u igri pokušavaju odbaciti svih 98 karata u špilu na četiri odbačene hrpe kako bi pobijedili, ali to moraju učiniti na pravi način.

  Svaki igrač započinje s 6-8 karata u ruci, ovisno o broju igrača, a na stolu su četiri karte za odbacivanje hrpe: dvije koje pokazuju "1" i strelicu prema gore te dvije koje pokazuju "100" i strelicu prema dolje. Na okretu igrač mora odbaciti najmanje dvije karte iz svoje ruke na jednu ili više odbačenih gomila, s tim da se karte na 1 gomili postavljaju u rastućem redoslijedu, a karte na 100 gomila u silaznom redoslijedu. Jedan je nezgodan aspekt igre taj što možete igrati kartu točno 10 više / niže od gornje karte hrpe odbacivanja, čak i kada biste obično morali igrati u padajućem / uzlaznom redoslijedu, npr. Ako je na vrhu 100 odbačenih gomila s 87, možete igrati bilo koju kartu nižu od 87 ili možete igrati 97.

  Nakon što igrač završi svoj red, oni ponovno pune ruku s palube. Tijekom igre igrači ne mogu otkriti točne brojeve u svojim rukama, ali mogu upozoriti druge da ne igraju na određenim odbačenim hrpama ili na drugi način daju prijedloge za igru.

  Jednom kada se špil isprazni, igrači moraju igrati samo jednu kartu na potezu. Ako odigrate svih 98 karata, dobit ćete! Ako postanete dobri, pravila sugeriraju da igrate najmanje tri karte na red kako biste povećali izazov.

  Vrijeme za igru: 20 minuta
  Dob: 8+
  Broj igrača: 1-5

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.

Kliknite za razgovor