pin phone profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

Apple ekosustav: AirPods Pro

Apple ekosustav: AirPods Pro
Revolucionaran ANC, odlične wireless kontrole i, najvažnije od svega, odličan zvuk s besprijekornom kvalitetom izrade - to su samo neke od karakteristika koje prikazuju Appleove AirPods Pro slušalice, koje su već godinama pri samom vrhu lista preporuka slušalica.
Prethodno: Apple ekosustav: MacBook

Apple AirPods Pro su daleko najsnažnije slušalice u Apple ponudi, ali možda čak i šire. Slušali su svoje kupce s prethodnim AirPods slušalicama i ovog puta stavili silikonsku kapicu na slušalice kako bi iste bolje "sjele" u uho i kako bi se smanjila mogućnost ispadanja. Uz to, baterija je jača no ikad, zvuk puniji nego na nekim underground koncertima, a broj funkcija veći od broja formulara u katastarskom uredu.

Zašto odabrati AirPods Pro?

Apple je neprikosnoveni majstor stvaranja jedinstvenog ekosustava za svoje proizvode. Posebna pažnja se posvetila kompatibilnosti i povezivosti između svih njihovih uređaja. Zamislite da radite na svom novom M2 MacBooku i na AirPods slušalicama slušate svoju omiljenu glazbu preko nekog od streaming servisa. U tom trenutku Vam zazvoni iPhone koji se baš sad nalazi u drugoj prostoriji. Nema problema, stisnete gumb na svom Apple Watchu, prebacite poziv na MacBook i spojite slušalice na poziv, bez da ste se ikad pomakli s mjesta.

Osim odlične povezivosti i rada na više platformi odjednom, AirPods Pro nudi odlično uklanjanje pozadinske buke, kao i transparent način rada. Jedan i drugi način slušanja glazbe odnosi se na mogućnost slušalica da, koristeći vanjske integrirane mikrofone, uklone pozadinsku buku ili amplificiraju pojedini dio, kako biste mogli sigurno preći cestu sa slušalicama u ušima.

Baterija dostojna bežičnog svijeta

Sva ta funkcionalnost mora doći s nekom cijenom, ali Appleovi inžinjeri i tome su dokočili, maksimalno optimiziravši bateriju koja sad omogućuje do 5 sati aktivnog slušanja u slušalicama i do čak 20 sati baterije u posebnoj MagSafe kutijici. Ne samo to, uz Appleov quick charge, dodatan sat slušanja se može postići za samo pet minuta punjenja.

Ako vam ovo nije dovoljan razlog za ponovno razmisliti o čarima Apple AirPods Pro slušalica, pročitajte članak ponovno. Istinska ljepota zvuka vam je na vrhovima prstiju, jedino što morate napraviti jest kliknuti.


Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.

Kliknite za razgovor