pin phone profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

Šifra proizvoda: 175994

Pametna brava YALE Linus Starter kit (Brava + Tipkovnica + Cilindar + Gateway), BT, WiFI 4.2 - 2.4GHz, dvostruka autentifikacija, AES/TLS

489,00
(
3.684,37
kn
)

Raspoloživo

Okvirni izračun cijene na web shopu za plaćanje na rate
12 x 40,75 € (307,03 kn)
6 x 81,50 € (614,06 kn)

PROVJERITE STANJE U TRGOVINAMA

Poslovnica Raspoloživo Na upit

Jamstvo: 24 mjeseca

 • Opis
  YALE STARTER KIT SADRŽI SVE ŠTO TREBATE - Učinite svoja vrata pametnijima, praktičnijima i sigurnijima uz jednostavnu montažu
  Linus Smart Lock lako se postavlja na postojeći cilindar s unutarnje strane vaših ulaznih vrata kako biste mogli zadržati i koristiti svoje originalne ključeve. Vrijeme instalacije kada je vaš cilindar kompatibilan manje je od 3 minute. Učinite svoja vrata pametnijima pomoću brave bez ključa dizajnirane kako bi Vam život bio lakši i sigurniji. Linus® pametna brava sigurna je brava za vrata koja vam omogućuje zaključavanje i otključavanje vrata - bez obzira gdje se nalazili. Značajka automatskog zaključavanja može automatski zaključati vaša vrata nakon što napustite dom. Kada se vratite i priđete svojim vratima, Auto-Unlock će ih ponovno otključati zahvaljujući funkciji geo-fencing. Sjetite li se zaključati vrata ujutro? Nema potrebe! Ali ako kasnije želite ponovno provjeriti status svojih vrata, to možete učiniti u Yale Access aplikaciji. U setu uz Linus Smart Lock dolazi i elegantna vanjska tipkovnica koja se uparuje s vašom Yale Linus pametnom bravom kako bi omgućila ulaz u vaš dom vama ili gostima pomoću unosa šifre i jednostavnije zaključavanje jednim dodirom kada izlazite. Tipkovnicu karakterizira izrazito jednostavno rukovanje i praktično zaključavanje jednim pritiskom prstaRad na baterije. Yale Smart Keypad napaja se s dvije AAA baterije, stoga nije potrebno ožičenje. Cilindrični ulošci mogu biti zbunjujući, a ovisno o tome kakav cilindar ima brava koja je trenutno u vašim vratima, možda ćete ga trebati promijeniti kako bi bio kompatibilan s Linus pametnom bravom stoga smo vam u set uključili i kompatibilan cilindar za bravu sa sigrunim 6-pinski cilindar za piljeni ključ prema standardu EN 1303 klasifikacija 1 6 0 B 0 C 5 D. Linus podesivi cilindar uključuje zaštitu od obijanja, udaraca, bušenja i izvlačenja(set uključuje 2 ključa). Yale Connect Wi-Fi Bridge povezuje vašu pametnu bravu s internetom, omogućujući vam zaključavanje i otključavanje vaših vrata s bilo kojeg mjesta – izravno s telefona. Odmah pustite prijatelje, obitelj i osobe od povjerenja da uđu čak i kada niste kod kuće, provjerite status svoje brave u bilo kojem trenutku i mirno uživajte uz trenutna upozorenja svaki put kada vam netko zaključa ili otključa vrata. Upravljanje na daljinu znači da u dom možete pustiti obitelj, prijatelje i osobe od povjerenja kao što su čistači ili dostavljači – s bilo kojeg mjesta – kada je Linus uparen s Yale Connect Wi-Fi Bridge-om. Dodijelite neograničene digitalne ključeve koji vrijede nekoliko tjedana, nekoliko sati ili nekoliko minuta. Nikada više nemojte brinuti o izgubljenim, ukradenim ili kopiranim ključevima.

  Očekujete goste? Pošaljite im virtualni ključ
  Otkrijte pametniji način puštanja svojih voljenih u dom. Uz Linus® pametnu bravu možete odobriti siguran pristup bez ključa s bilo kojeg mjesta na svijetu uz Yale Access aplikaciju – kada je Linus® uparen s Yale Connect Wi-Fi Bridge-om. Dočekajte ih s privremenim virtualnim ključem prije nego što stignu. Vremenski ograničen pristup čini prijavu i odjavu u unajmljeni smještaj za odmor jednostavnim i sigurnim. Vaši gosti mogu dolaziti i odlaziti kako žele - a vi ne morate brinuti o izgubljenim ključevima. Vjerujemo da su privatnost i sigurnost podataka jednako važni kao i fizička sigurnost vašeg doma. Zato je Linus® pametna brava zaštićena enkripcijom na razini banke i Yale Access aplikacijom s 2 faktornom autorizacijom. To je naš otmjeni način da kažemo da vam čuvamo leđa.

  Ključne značajke:
  - Linus pametne brave imaju sustav DoorSense™, senzor koji vas obavještava da su vaša vrata sigurno zatvorena i osigurava bezbrižan život.
  - sa Smart Tipkovnicom ulaz u vaš dom vama ili gostima je još jednostavnije, dodijelite sebi ili gostima jednokratnu iii vremnku šifru i jednostavnije zaključavanje jednim dodirom kada izlazite
  - 6-pinski cilindar za piljeni ključ prema standardu EN 1303 klasifikacija 1 6 0 B 0 C 5 D, uključuje zaštitu od obijanja, udaraca, bušenja i izvlačenja.
  - Sa Gatewayom uparite bravu sa internetom i pristupite joj bilo kada ili od bilo kuda
  - Dodijelite neograničene digitalne ključeve koji vrijede nekoliko tjedana, nekoliko sati ili nekoliko minuta. Nikada više nemojte brinuti o izgubljenim, ukradenim ili kopiranim ključevima.
  - Kontrolirajte bravu svojim glasom

  - Postavite pametna upozorenja koja će vas obavijestiti kada netko dođe. Yale vas uvijek drži u tijeku i govori vam jesu li vrata ostala odškrinuta, zaključana ili otključana.
  - Pregled aktivnosti 24/7 pomoći će vam provjeriti tko dolazi i kada - čak i kada niste tamo.
  - Linus Smart Lock koristi Bluetooth Low Energy (BLE) tehnologiju, kao i AES i TLS enkripciju, poznatu i kao sigurnost bankovne razine za vaše podatke.
  - Yale Access račun zaštićen je 2-faktorskom provjerom, što znači da će korisnici morati potvrditi svoj identitet e-poštom ili telefonskim brojem.
  - Ako izgubite svoj telefon, možete onemogućiti Yale Access aplikaciju i sve virtualne ključeve u bilo kojem trenutku.

  Tehnički podaci
  Specifikacije brave:
  Kompatibilnost brave Odgovara širokom spektru vrata - Je li vaša brava kompatibilna? Na stranici za provjeru kompatibilnosti od proizvođača potražite preporuke o dostupnim opcijama cilindra.
  Preduvjeti Besplatna Yale Access aplikacija za pametan telefon sa iOS ili Android sustavom.
  Frekvencija komunikacije između Linus® pametne brave i dodatnog pribora Verzija Bluetootha: 4,2 - 2,4 GHz
  Tehnologija između Linus® brave i pametnog telefona Bluetooth izravno ili putem Bluetootha i Wi-Fi ako je Yale Connect Wi-Fi Bridge uparen.
  Dvofaktorska sigurnost Yale Access račun zaštićen je dvofaktorskom ovjerom, što znači da će korisnici, uz lozinku, morati potvrditi svoj identitet e-poštom ili telefonskim brojem.
  Šifriranje Linus® pametna brava koristi Bluetooth niskoenergetsku (BLE) tehnologiju šifriranja, kao i AES i TLS kodiranje, poznato kao sigurnosna razina koju koriste banke.
  Dimenzije proizvoda Yale Linus® pametna brava široka je 58 mm, duboka 58 mm i dugačka 150 mm.
  Težina proizvoda 623g, uključujući baterije
  Tipovi baterija 4xAA (preporučuju se alkalne) za pametnu bravu. Baterije su uključene u komplet.

  Specifikacije tipkovnice:
  Bluetooth specifikacija v4.0 (Bluetooth Smart)
  Dimenzije: širina 25 mm, visina 75 mm i dubina 23 mm
  Težina: 50 g s baterijama
  Isporučeni dijelovi
  1 Yale Smart Keypad pametna tipkovnica
  2 AAA baterije
  2 vijka, uključujući drvene klipove
  Dvostrana ljepljiva traka
  Upute za brzi početak

  Cilindar:
  1 komplet za montažu profilnog cilindra
  2 ključa
  Napomena:
  Može se koristiti samo uz Linus® pametnu bravu

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.

Kliknite za razgovor