pin phone profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

Šifra proizvoda: 180179

Pametni zaslon AMAZON Echo Show 5 Kids Chameleon (2nd Gen), WiFi, BT, Alexa, kamera, zeleni

59,00
(
444,54
kn
)

Raspoloživo

Okvirni izračun cijene na web shopu za plaćanje na rate
12 x 4,92 € (37,04 kn)
6 x 9,83 € (74,09 kn)

Jamstvo: 24 mjeseca

Provjerite dostupnost u trgovinama
Raspoloživo
Na upit
 • Opis
  Stvorite najcool dječju sobu u cijeloj kući
  S 5,5" zaslonom osjetljivim na dodir HD zaslonom i kamerom od 2 MP, kameleon 2. generacije Amazon Echo Show 5 Kids koristi video mogućnosti za proširenje tradicionalne Alexa funkcionalnosti. Opremljen dvopojasnim Wi-Fi-jem i dva mikrofona, Echo Show 5 Kids povezuje se s bežičnu mrežu vašeg doma i omogućuje vašoj djeci intuitivno puštanje glazbe, videochat s unaprijed odobrenim popisom prijatelja i obitelji, gledanje videa i još mnogo toga. Njegov kompaktni otisak omogućuje da stoji na njihovom noćnom ormariću kako bi im pomogao da brzo započnu dan Uključena je jednogodišnja pretplata na Amazon Kids+, koja pruža širok izbor zabavnih i edukativnih sadržaja. Djeca mogu tražiti od Alexe da pusti videozapise i glazbu, pomogne im s domaćom zadaćom, pa čak i upućuje video pozive prijateljima i obitelji koje su odobrili roditelji. Uključena jednogodišnja pretplata na Amazon Kids+ otključava svijet sadržaja prilagođenog djeci koji je i zabavan i poučan.

  Bezbrižnost za roditelje
  U Amazon Kids, Alexa će automatski dati odgovore prilagođene djeci, filtrirati sadržaj i blokirati kupovinu. Roditeljski nadzor olakšava roditeljima planiranje vremena za spavanje i postavljanje dnevnih ograničenja za aktivnosti poput gledanja videa. Roditelji čak mogu dati djeci pristup više sadržaja, poput vještina i glazbe. Također možete pregledati aktivnost bilo kada putem roditeljske nadzorne ploče. Uz uključenu jednogodišnju pretplatu na Amazon Kids+, djeca imaju pristup tisućama sati zabavnog i edukativnog sadržaja, uključujući preko 15.000 vještina, igara, videa, audioknjiga i glazbenih postaja. Gledajte kako njihova znatiželja raste dok djeca traže od Alexe da pročita priču za laku noć, pusti film ili započne igru. Da biste vidjeli sve što vaša pretplata na Amazon Kids+ nudi, samo recite: "Alexa, otvori Amazon Kids."

  Dizajniran za beskrajno učenje
  Echo Show 5 Kids je napravljen da pomogne djeci da uče i rastu svaki dan. Kad su znatiželjna, djeca mogu postavljati pitanja Alexi. Ako su zapeli s domaćom zadaćom, Alexa im može pomoći. A kada se žele izgubiti u priči, mogu tražiti da čuju Audible knjigu. Njima je uzbudljivo, a vama lako. Djeca mogu upućivati ??videopozive unaprijed odobrenim prijateljima i obitelji, bez ruku. Mogu koristiti Drop In kao interkom s drugim kompatibilnim Echo uređajima po kući ili poslati obavijest iz svoje sobe da su završili domaću zadaću ili oprali zube. Ako ste omogućili određene značajke, djeca također mogu pozivati ??brojeve hitnih službi. Ugrađeni mikrofoni omogućuju uređaju Echo Show 5 Kids da odgovori na glas vašeg djeteta putem svog 1,65" drajvera; uz ugrađenu Amazon Alexa, ono može tražiti od Echo Show 5 Kids dnevni raspored, između ostalog. Bluetooth je također onboard, omogućujući Echo Show 5 Kids bežično uparivanje i reprodukciju zvuka iz raznih audio izvora, kao što su pametni telefoni i tableti.

  Osmišljeno za zaštitu privatnosti vaše obitelji
  Alexa i Echo Show uređaji izgrađeni su s višestrukim slojevima zaštite privatnosti. Od gumba za isključivanje mikrofona/kamere i ugrađenog zatvarača kamere do mogućnosti brisanja vaših glasovnih snimaka, imate transparentnost i kontrolu nad svojim Alexa iskustvom.

  Specifikacije
  Veličina: 5,8" x 3,4" x 2,9" (148 mm x 86 mm x 73 mm)
  Težina: 410 g
  Zaslon: 5,5 inča
  Značajke:
  - Roditeljska kontrola
  - Glasovni pomoćnik
  - Bluetooth
  - WiFi
  - Zaslon osjetljiv na dodir
  - Ugrađeni zatvarač kamere
  - Gumb za isključivanje mikrofona/kamere
  - Djeca mogu tražiti od Alexe da pusti videozapise, pomogne s domaćom zadaćom i uputi videopozive odobrenim kontaktima
  - Djeca mogu upućivati videopozive bez ruku unaprijed odobrenim prijateljima i obitelji.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.

Kliknite za razgovor