pin phone profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

Šifra proizvoda: 115906

Pametni zvučnik AMAZON Echo Dot (3rd Generation), crni

52,96
(
399,03
kn
)

Okvirni izračun cijene na web shopu za plaćanje na rate
12 x 4,41 € (33,25 kn)
6 x 8,83 € (66,50 kn)

Jamstvo: 24 mjeseca

Obavijesti me kada artikl postane raspoloživ

 • Opis
  Upoznajte Echo Dot
  - Popularan i premium pametni zvučnik kompaktnog dizajna koji se savršeno uklapa u male prostore.
  - 7 mikrofona
  - Reproducirajte glazbu s streaming servisa s integriranim zvučnikom
  - Postavljajte pitanja i dobivajte informacije uz Alexa uslugu
  - Upravljajte svojim domom pomoću glasovnih naredbi
  - Kompatibilan s nizom sustava pametnog doma
  - Kompatiblinost sa Amazon Alexa, Belkin WeMo, Harmony, Honeywell, Hue, Insteon, Nest, SmartThings, Vivint, Wink
  - Prepoznavanje glasa i preuzimanje naredbe

  Uvijek spreman pomoći
  Sa odličnim zvučnikom i dizajnom, Echo Dot je pametni zvučnik s glasovnom kontrolom s Alexom koji je savršen za svaku sobu.
  Samo pretražite glazbu, vijesti, informacije i još mnogo toga. Također možete nazvati gotovo svakoga i upravljati kompatibilnim pametnim kućnim uređajima svojim glasom.

  Uvijek spreman pomoći
  Olakšajte si život kod kuće. Upotrijebite svoj glas za postavljanje mjerača vremena, dodavanje stavki na popise ili stvaranje kalendarskih događaja i podsjetnika. Također možete provjeriti vijesti, vremensku prognozu ili promet ili zatražiti sportske rezultate, popise kina, radno vrijeme restorana ili informacije.
  Glasovno upravljajte svojim pametnim domom. Uključite svjetla, prilagodite termostate, zaključajte vrata i još mnogo toga pomoću kompatibilnih povezanih uređaja. Stvorite rutinu za početak i završetak dana.Uključite svjetiljku prije ustajanja iz kreveta ili prigušite svjetla s kauča da biste gledali film – sve to bez mrdanja prstom. Upravljajte više uređaja jednom glasovnom naredbom, kao što je zaključavanje vrata i gašenje svjetla noću.

  Povežite se s drugima
  Možete nazvati gotovo svakoga bez upotrebe ruku, uključujući mobilne i stambene brojeve u Ujedinjenom Kraljevstvu (samo iz Ujedinjenog Kraljevstva. Hitni pozivi nisu podržani), druge Echo uređaje, aplikaciju Alexa i Skype.
  Uz omogućenu značajku Drop In za pozive iz sobe u sobu, brzo se povežite s Echo uređajima u vašem domu. Obavijestite svoje ukućane kada je večera spremna, zamolite nekoga za pomoć oko posla ili podsjetite djecu da odu spavati - bez potrebe da povisite ton.

  Otkrij nove Alexa vještine
  Alexa ima desetke tisuća vještina i broji se. Vještine su poput aplikacija i pomažu vam učiniti više, kao što je igranje True ili False, praćenje vaše kondicije uz Fitbit ili zaspati uz zvukove kiše. Stvorite vlastite osobne vještine i prilagođene odgovore uz Alexa Skill Blueprints. Samo recite "Alexa, pomozi mi da počnem s vještinama".

  Dizajnirani za zaštitu vaše privatnosti
  Alexa i Echo uređaji su izgrađeni s više slojeva zaštite privatnosti. Na primjer, Echo Dot ima gumb za isključenje mikrofona koji elektronički isključuje mikrofone. Također imate kontrolu nad svojim glasovnim snimkama. Možete ih pogledati, čuti ili izbrisati u bilo kojem trenutku.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.

Kliknite za razgovor