pin phone profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

Edukativni roboti koje djeca obožavaju

Edukativni roboti koje djeca obožavaju
Roboti su postali apsolutni hit u obrazovnim institucijama diljem svijeta. Ne propustite priliku da svoju djecu potaknete na putovanje kroz tehnologiju i učenje na inovativan način.

Robotika i programiranje postaju sve važniji dijelovi suvremenog obrazovanja, a Makeblock edukativni roboti pružaju djeci potpuno nov način učenja kroz igru. Ovi roboti omogućuju djeci da istražuju svijet robotike, programiranja i kreativnosti na interaktivan i zabavan način. Za one koji još nisu čuli za Makeblock, predstavljamo vam neke od njihovih najpopularnijih modela.


mBot Neo

mBot Neo je jednostavan i pristupačan model Makeblock edukativnih robota. Namijenjen je djeci starijoj od 8 godina i idealan je za početnike u svijetu robotike i programiranja. mBot Neo dolazi s različitim senzorima i modulima te omogućuje djeci da nauče osnove programiranja putem jednostavnog grafičkog sučelja. Ovaj robot je idealan za izgradnju temelja za daljnje učenje i napredovanje.


mBot Ranger

mBot Ranger je robusniji model Makeblock edukativnih robota koji pruža više izazova i mogućnosti za kreativnost. Ovaj robot je namijenjen djeci starijoj od 10 godina i omogućuje izgradnju različitih tipova robota, kao što su vozila, ruke ili natjecateljski roboti. mBot Ranger dolazi s naprednim senzorima, motorima i modulima te pruža mogućnost istraživanja naprednih koncepta robotike i programiranja.


mBot Ultimate

mBot Ultimate je vrhunski model Makeblock edukativnih robota koji nudi nevjerojatne mogućnosti za kreativnost i izgradnju različitih robota. Namijenjen je starijoj djeci i tinejdžerima koji već imaju iskustva u robotici i programiranju. mBot Ultimate dolazi s velikim brojem senzora, modula i dijelova koji omogućuju izgradnju složenih robota s različitim funkcionalnostima. Ovaj model je izvrstan za napredno istraživanje i projekte.


mTiny

mTiny je posebno dizajniran za predškolsku djecu i rane osnovnoškolce. Ovaj slatki i prijateljski robot koristi se za učenje osnova programiranja na zabavan način. mTiny dolazi s velikim, jednostavnim tipkama koje djeca mogu koristiti za programiranje robota i sudjelovanje u interaktivnim igrama. Ovaj model potiče rani razvoj kognitivnih vještina i logičkog razmišljanja kod djece.


Codey Rocky

Codey Rocky je inovativan i zabavan model Makeblock edukativnih robota koji kombinira programiranje i umjetnu inteligenciju. Ovaj robot omogućuje djeci da stvaraju različite interaktivne projekte i eksperimentiraju s različitim konceptima robotike. Codey Rocky dolazi s različitim senzorima, modulima i LED svjetlima te pruža mogućnost kreativnog izražavanja i istraživanja. Ovaj model je izvrstan za poticanje kreativnosti i inovativnog razmišljanja kod djece.


Nadalje, Makeblock ima i impresivan proizvod koji se ističe - laserski stroj za graviranje XTOOL. Ovaj inovativni stolni hibridni stroj kombinira lasersko graviranje, lasersko rezanje i rezanje oštricom u jedan uređaj. S ovim strojem, možete raditi s iznimno širokim rasponom materijala te stvarati prekrasne gravure i pripremati personalizirane poklone za razne prilike. XTOOL je prvi takav stroj na svijetu i predstavlja revoluciju u kreativnom stvaralaštvu.


Makeblock predstavlja totalno osvježenje na tržištu edukativnih robota i tehnoloških alata. Njihovi edukativni roboti omogućuju djeci da istražuju svijet robotike i programiranja kroz igru, potičući kreativnost i logičko razmišljanje. Roboti su postali apsolutni hit u obrazovnim institucijama diljem svijeta. Ne propustite priliku da svoju djecu potaknete na putovanje kroz tehnologiju i učenje na inovativan način.

Više Makeblock proizvoda potraži OVDJE!Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.

Kliknite za razgovor