pin phone profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

Affinity V2 je konačno stigao!

Affinity V2 je konačno stigao!
Mnoge nove mogućnosti i kompletno redizajniran UI, uz brojne druge benefite i optimiziraniji softver. To su samo počeci brojnih benefita koje novi Affinity programi nude!

Dugo očekivana promjena u svijetu grafičkog dizajna, izbacivanje novog Affinity v2 sustava programa, dugo je očekivano od strane brojnih grafičkih dizajnera. Kao i prije, Affinity programi ostaju one-time purchase bez ikakve pretplate, a uz to je Serif u njih nagurao tonu novih mogućnosti za još bolji workflow i širu primjenu.

Affinity Designer 2

Opremljen novim alatima, poput Vector Warpa, Shape Buildera, Knife Toola, X-Ray Visiona i Alata za mjerenje površine, uz Affinity Designer V2 je rad još lakši, a primjena još šira. Uz to, zbog bolje optimizacije softvera, odsad možete raditi na više paralelnih projekata. Nova optimizacija pregleda aktivnih projekata napravljena je kako bi dizajnerima, arhitektima i inženjerima brže prikazala aktualne projekte, kao i prikvačene važne projekte.

Affinity Designer v2 dostupan je za kupnju u HGSPOT-u za 599,00 kuna, a licenca je dostupna za Windowse MacOS.

Affinity Photo 2

Obradite RAW datoteke bez destrukcije kako bi ih ili embeddali u dokument ili link. Uz to, predivne nove HUE maske za još življe boje, Band-pass za jače obrise i igranje osvjetljenjem donijet će novu notu života svakoj fotografiji na kojoj trenutno radite. Čak i ako stvarate nove, originalne crteže, s još boljim brushevima i mesh warpom ćete zadiviti svakog klijenta, ali i sebe same.

Affinity Photo v2 dostupan je za kupnju u HGSPOT-u za 599,00 kuna, a licenca je dostupna za Windowse i MacOS.

Affinity Publisher 2

Stvorite predivne knjige iz nule i pokažite cijeli spektar kreative. Prošla su vremena kad su vam za kuharicu trebali dizajneri, uz Affinity Publisher 2 možete osmisliti, stvoriti, zapisati i prikazati predivne stvari iz udobnosti svog doma. Uz to, noviteti poput fusnota, koji su bili dugoočekivani u svijetu dizajna, konačno omogućavaju stvaranje publikacija svih vrsta u jednom jedinom programu. Ako vam to nije dovoljno, Autoflow će jednim klikom postaviti isti dizajn na svaku stranicu vašeg dizajna i omogućiti još brži rad.

Affinity Publisher v2 dostupan je za kupnju u HGSPOT-u za 599,00 kuna, a licenca je dostupna za Windowse MacOS.

Affinity V2 Universal Licence

Jasno je, svi Affinity programi su odlični na svoj način. I možda je vaš workflow toliko zahtjevan da su vam potrebna sva tri programa, na Windowsima, MacOS-u ili iPad-u. Upravo zbog toga smo pripremili jedinstvenu licencu za novu generaciju Affinity programa po odličnoj cijeni od 1.499,99 kuna i ostvarite neometan rad u cijelom spektru novih Affinity programa!

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.

Kliknite za razgovor