pin phone profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

Dan žena – TOP 5 poklona!

Dan žena – TOP 5 poklona!
Svaka žena je bitna - slavimo njihovu jedinstvenost i snagu, svaki dan. No, ipak 8. ožujak je mali podsjetnik da cijenimo njihovu ulogu i doprinos! Pokažimo im to malim znakom pažnje…

Dan žena prilika je da se zahvalimo svim ženama na njihovom doprinosu i da ih podsjetimo da su važne, vrijedne i nezamjenjive. To je prilika da se osvrnemo na sve ono što su učinile i još uvijek čine za nas kao društvo i pojedince te da ih podržimo u daljnjim borbama za ravnopravnost, pravdu i ljubav. Zato je važno da Dan žena ne bude samo jedan dan u godini, već da se ta vrijednost cijeni i uvažava svakodnevno

Pokažimo im malim znakom pažnje da su nam važne!


APARAT ZA KAVU

 

Za sve žene koje ne razgovaraju prije nego li popiju svoju jutarnju kavu. Olakšaj im početak dana uz okus i miris omiljene kave. Poklon s kojim će svaka žena biti oduševljena. Priprema kave je za aparate, a žene su tu da u kavi uživaju.


DIFUZOR


Osim dobrog parfema, svaka žena voli dom koji miriše. Difuzor je idealan poklon za sve žene koje uživaju u čistom i mirisnom domu. Jedini zadatak je koji miris odabrati?DEPILATOR/EPILATOR


Svaka jaka žena zaslužuje najbolju njegu. Za sve one koje vode borbu s dlačicama, stiže spas u pravi čas. Poklon koji će svaku ženu učiniti sretnom. Jer nije bitno samo kako žene izgledaju nego i vrijeme koje posvete sebi zbog same sebe.


ROBOTSKI USISAVAČ


Kaže se da žena drži tri ćoška kuće, a četvrti potpomaže. Za sve žene koje vode svoja kućanstva,  robotski usisavač najbolja je pomoć za čist i uredan dom. Vrijeme je da ukućani manje rade i više uživaju. Dok robot usisava, iskoristi vrijeme za čitanje knjige, trening ili opuštanje.


KUHINJSKI ROBOT


Mnogo je divnih mirisa u svijetu, ali onaj najbolji je miris domaće kuhinje. Za sve žene domaćice/kuharice koje spremaju najfinija jela i slastice, stiže pomoć u kuhinji. Kuhinjski robot za nove recepte i još ukusnija jela. Ne zato što moraju, nego za žene koje žele, uživanje u kuhanju poprimilo je sasvim novi oblik.


Ne zaboravi da žene ipak najviše pamte vrijeme i pažnju koja im je pružena. Kvalitetno provedeno vrijeme, odnos i pažnja. Jer svaka žena zaslužuje najbolje.

Više ideja i proizvoda potraži na hgspot.hr

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.

Kliknite za razgovor