pin phone profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

HGSPOT podržava finale MIOC gaming turnira!

HGSPOT podržava finale MIOC gaming turnira!
Učenici MIOC-a poznati su u Hrvatskoj i svijetu kao budući znanstvenici, matematičari i programeri. Sada su na pohodu da osvoje i gaming sfere, a HGSPOT ih u tome podržava!

Nije nikakva tajna da su učenici s MIOC-a poznati po svom natjecateljskom duhu. Obično isti povezujemo s natjecanjima u matematici, fizici i računalstvu, no mladi genijalci s MIOC-a odlučili su sve iznenaditi i napraviti gaming turnir. Sve je počelo prošle godine, kad su Teo Ivančević, Ivan Zelenika, Nika Novosel i Sven Bobić odlučili esports scenu prikazati i na sceni srednje škole. Počeli su online turnirima, a u subotu 7. svibnja će se održati veliko finale za učenike s MIOC-a!

Gaming nam je u krvi

Kako bismo podržali žar za gamingom kod naših budućih znanstvenika, u MIOC smo poslali 11 vrhunski složenih HGPC konfiguracija, s najnovijom generacijom procesora i grafičkih kartica i isto toliko monitora, za još bolje gaming iskustvo. HGPC je već 20 godina poznat kao vrhunski složeno računalo visokih performansi, na kojima već godinama igraju najbolji hrvatski gameri, a sad će u svoj portfolio staviti i buduće MIOC prvake!

U subotu do pobjede

Ove subote, doduše samo za učenike MIOC-a, održat će se veliko finale u Counter Strike: Global Offensive i Rocket League-u. Samo je jedan prvak, a saznat ćemo ga ovog vikenda. Do onda, GAME ON!

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.

Kliknite za razgovor