pin phone profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

Robotski usisavač Roborock S8!

Robotski usisavač Roborock S8!
Donosimo svojim vjernim kupcima najnoviji model robotskog usisavača provjerenog branda Roborock, model S8.

Robotski usisavač Roborock S8! Zvuči kao nekakva loša priprema za novi nastavak Terminatora. Dobro bi došao još neki kataloški broj T-800 Total Germ Exterminator i onda je to…. 

Malo smo odlutali no vratimo se zašto smo ovdje. HGSPOT donosi svojim vjernim kupcima najnoviji model robotskog usisavača provjerenog branda Roborock, model S8. Nasljednik jednog od najprodavanijih modela robotskih usisavača S7 (totalno neočekivano zar ne, S8 iza S7… ) nastavio je dobro utabanim putevima svojeg prethodnika. Snaga modela S8 je dvostruko povećana te sada možemo očekivati 6000Pa usisne snage čime ćemo vrlo lako „istrijebiti“ kose, kose, kose, prašinu, kose, i dosta toga.. kose. Oprosti, ali moja draga ima dosta kose :D

Nadogradnje je doživio i sustav prepoznavanja prepreka. Procesom koji koristi uzorak projiciran na scenu i koristi deformacije uzorka za precizno otkrivanje prepreka, tako da vakuumski robot S8 razmišlja pametnije i radi brže i lakše nego ikad prije… psst ovo sam prepisao. Ali jasno nam je da će uz pomoć novih tehnologija učinak čišćenja biti na razini koja do sada nije bila u modelu S7.


Kako bi doskočili zahtjevnim površinama od sada će DuoRoller četka omogućiti učinkovitije uklanjanje nečistoća i sitnih čestica prašine te petljanje kose koje je do sada ometalo rad usisavača. Sve to u vidu kvalitetnijim rezultatima čišćenja Vašeg doma.

I sad, iako su njegove karakteristike „terminatorske“ i dalje neće pokrenuti ustanak Vaše „vešmašine“, pegle i sušila jer ga jednostavno uzmete i bacite u smeće. Osim ako se ne zavuče pod neki namještaj što njegove prikladne dimenzije omogućavaju. U tom slučaju ste gotovi, žao nam je.

Šalu na stranu riječ je o modelu koji zaista omogućava bezbrižno čist dom što se sve veći broj sretnih ljudi, vlasnika robotskih usisavača, može danas uvjeriti. Ukoliko nisi jedan od njih, možda je vrijeme da i sebe uvjeriš i potražiš kod nas informacije zašto bi baš ti trebao odabrati Roborock S8… Dapače svi oni koji imaju i neki model od prije i spremni su zamijeniti svog starog pomoćnika novim osigurati ćemo da ukoliko objave snimku rada svojeg robota na društvenim mrežama uz #KUPIOSAMROBOTAUHGSPOTU omogućiti ćemo popust od 5% na novi Roborock S8!

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.

Kliknite za razgovor