pin phone profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

Apple ekosustav: iPad

Apple ekosustav: iPad
Apple je sagradio svoj ekosustav proizvoda na način da, iako svaki funkcionira sam za sebe, zajedno čine uglađen sat produktivnosti i kreativnosti.
Prethodno: Moderan radni prostor: Monitor za sve

Od njegovih samih početaka, iPad je zamišljen kao alat sa snagom laptopa, a veličinom nešto većom od mobitela. I iako na samim počecima publika nije prihvatila takvu vrstu IT opreme, s vremenom je i iPad pronašao svoju nišu, u kojoj sada uistinu caruje.

Kralj dizajna

Nekad s Bionic čipom, a sad opremljen snažnim M1 ARC čipom, iPad je definitivno elegantna zvijer stvorena za pokretanje najzahtjevnijih programa. Uz korištenje Stylus Apple Pencil-a i ekranom osjetljivim na snagu pritiska, crtanje, skiciranje i grafički dizajn trenutno je primarna funkcija modernih iPad uređaja. Zbog svoje portabilnosti i snage, neki grafički dizajneri, crtači amateri i profesionalci u polju grafike ga čak i više preferiraju od tradicionalnih grafičkih tableta, no ne samo zbog crtanja.

Multipraktik tehnologije

Iako snažan dizajnerski alat, iPad je i dalje laptop u malom. Želite li kratku pauzu od rada? Zbog toga je opremljen odličnim zvučnicima i predivnim ekranom, kako bi korisnici mogli uživati u najdražim filmovima ili igrama optimiziranim isključivo za Apple uređaje. Zanima li vas kako će nešto izgledati u vašem prostoru? M1 čipovi spremni su za AR procesuiranje kako bi vam pokazali stvarnost kako ju vi zamislite. Samo je mašta granica onoga što možete napraviti!

Ultra povezivost

Na kraju dana, jedan uređaj sam po sebi ne čini proljeće, pa makar on imao i ugrađen skener dokumenata i odličnu kameru. Glavna prednost Apple uređaja dolazi do izražaja kad ste prijavljeni na više njih odjednom. To vam omogućava lako prebacivanje rada s jednog uređaja na drugi, korištenje jednog uređaja kao tipkovnicu za drugi, integraciju mobitela, satova,... Opet, mašta je jedino što vam može stati na put.

Pogledajte našu ponudu Apple uređaja i uputite se u divno razrađen sustav elegancije!

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.

Kliknite za razgovor