pin phone profile search
0
basket
profile Profil

ZATVORI Close icon

Moderan radni prostor: Monitor za sve

Moderan radni prostor: Monitor za sve
Zaključak svakog modernog radnog prostora, nakon periferije, laptopa i mreže, je odličan monitor koji će vam pomoći odraditi svaki svoj zadatak, a ponekad i napuniti vaš laptop.
Prethodno: Moderan radni prostor: uvijek umreženi

Dobar monitor najbolji je finiš odličnom radnom okruženju. Zamislite samo, uložili ste velike novce u svu opremu, imate najbolju mrežu koju ste postavili uz pomoć HGSPOT-ovog servisa i naših savjetnika i onda na kraju ostavite vaš stari monitor s prijelaza stoljeća, kojeg u ovom trenutku nemate u što spojiti.

Ključne karakteristike

Moderni monitori su napredovali daleko od njihovih predaka. Kao prvo, vjerojatno ste primijetili da više ne zauzimaju cijeli stol. Slika im je puno svjetlija i čišća, rezolucija puno veća i mogu raditi cijeli dan bez ikakvog problema. Neki proizvođači su, uz sve to, prepoznali i potrebu za dodatnim USB utorima, kao i manjak ljubavi prema većoj količini kablova na stolu, pa su se pobrinuli da njihovi monitori imaju i USB-C utor kojeg možete koristiti za punjenje laptopa. Uz bežične miševe i tipkovnice, konačno smo došli do jednog jedinog kabla na stolu.

Što će mi USB-HUB na monitoru?

Jako puno monitora danas služi kao ekran za prezentacije timovima. Zbog toga, osim što radni monitori imaju odlične kuteve gledanja i točne boje, imaju i USB-HUB-ove u sebi, kako biste mogli direktno u njih staviti USB stick, miš, tipkovnicu ili što god drugo vam padne na pamet. Monitori poput Dellove P-serije su već godinama popularni u radnom okruženju, upravo zbog njihove versatilnosti i mogućnosti korištenja dodatnih USB utora za razne namijene.

Riješite se gužve na radnom stolu, napunite laptop preko monitora i iskoristite sve mogućnosti koje moderni monitori pružaju uz odličnu ponudu USB-C monitora u HGSPOT-u!

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.

Kliknite za razgovor